Slika je simbolična.
Policija zbira informacije o neznanem moškem, ki so ga včeraj potegnili iz Drave. Kdo je pokojni moški, policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Ga poznate?

Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Maribor je prejel obvestilo, da so med rednim vzdrževanjem na Hidroelektrarni Zlatoličje, včeraj ob 12.15, iz kanala reke Drave izvlekli truplo neznanega moškega.

Moški je star okoli 40 let, visok 180 centimetrov, temno rjavih kratko pristriženih las,  rjavih oči, srednje  postave, z rahlo poraščeno brado in brki (neobrit).

Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi, modro-zelene barvne kombinacije, z napisom »AD ŠTAJERSKA«, in v kratke hlače črne barve. 

Obute je imel črne nogavice in črne športne copate z belimi vzorci, z napisom Kipsta.

Policija prosi za pomoč: Kdo je pokojni moški?

Kriminalisti so opravili ogled kraja najdbe trupla. Opravljena je bila tudi obdukcija pokojnega. Dosedanja kriminalistična preiskava ni pokazala suma, da bi moški umrl zaradi tuje krivde. 

Kdo je pokojni moški policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Prav tako na mariborski in sosednjih policijskih upravah nimajo prijave pogrešane osebe, ki bi ustrezala opisu tega moškega.

Ker s klasičnimi metodami dela policisti in kriminalisti za sedaj ne morejo ugotoviti identitete pokojnega moškega, naprošajo za pomoč javnost.

Poslali so fotografijo pokojnega s prošnjo za objavo in poziv javnosti, da v kolikor prepoznajo moškega na njej ali pogrešajo kakšno moško osebo, naj to čim prej javijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

z DNA analizo lahko najdejo kdo je v nekaj urah, ampak se jim neda in bi radi prišparali dnar, in rajši po fejsbuku objavljajo trupla in sprašujejo kdo je ??

Csi (nepreverjen)

In v kateri bazi naj preverijo njegov dna? Če ni že vstavljen v bazo podatkov ga na osnovi dna ni mogoče identificirati. Gledate mogoče preveč filmov?

In reply to by dd (nepreverjen)

Rola (nepreverjen)

Ne gleda on filmov on je Budaletina.

In reply to by Csi (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

:D

In reply to by Rola (nepreverjen)

Ujma (nepreverjen)

Pokličite Hojsa in ga vprašajte ali imamo najboljše policaje na svetu ?

In reply to by Csi (nepreverjen)

pohorskisvizec

Bravo csi..lahko vzmeš mu 100x dna, če ni bazi.. dr. dd bi moral to vedeti, ne pa nabijati neumnosti!

Haja (nepreverjen)

Ta ni bil dolgo v vodi!

Starejše novice