Danka Ilić (vir: Facebook Vladislav Dajković)
Trupla umorjene Danke Ilić še vedno niso našli. Bi se lahko to nahajalo v kakšnem izmed tamkajšnjih vodnih sistemov ali zbiralniku?

Kljub vsakodnevnim prizadevanjem pripadnikov ministrstva za notranje zadeve trupla umorjene Danke Ilić iz Banjskega Polja pri Boru tudi po sedmem dnevu iskanja niso našli.

Iskanje trupla deklice poteka že več dni, kot je izvedel srbski medij Blic, pa zdaj pregledujejo vse delujoče ali nedelujoče jaške in zbiralnike ter naravne in umetne namakalne sisteme, saj te zelo dobro poznata osumljenca umora, ki sta zaposlena v komunalnem podjetju.

Po potokih, rekah in vodnjakih na območju vasi Zlot, od koder prihaja eden od osumljencev, je policija v preteklih dneh pregledala tudi pokopališče v Zlotu kot enega od krajev, kjer so morilec in njegovi pomagači morda zakopali truplo umorjene Danke Ilić.

Pokopali brata osumljenega za umor Danke

Včeraj so sicer v Srbiji pokopali brata enega od osumljencev za umor Danke Ilić, za katerega je policija v soboto odredila 48-urno pridržanje zaradi suma pomoči pri skrivanju dekličinega trupla. Ob njem so pridržali tudi očeta osumljenca.

40-letni brat enega od osumljencev za smrt deklice se je v priporu začel slabo počutiti, kljub pravočasnemu posredovanju zdravniškega osebja pa je umrl. Mrliški oglednik je potrdil, da je umrl naravne smrti.

Na njegov pogreb brat, ki je umor priznal, in oče nista prišla, so pa na grobu pokojnega našli venec s poslovilnim sporočilom, ki sta ga iz zapora poslala osumljena.

»Dragemu sinu od mame S., očeta R. in brata D.«, se glasi sporočilo na vencu. Po pokopu pa ljudje na njegovem grobu puščajo tudi steklenice pijače in pecivo.

Komentarji (3)

BULDOG MALJEVAC (ni preverjeno)

Danka je bila po moje prodana...

Kurbinsin (ni preverjeno)

Zdaj mu bo Pa vrag v peklu redno trgal danko

Virna (ni preverjeno)

Ma kaj bluzijo! Deklica je bila že zdavnaj prodana kot belo blago ali za pedofilske manijake kot je bilo že potrjeno. Mediji pa prodajajo prazno meglo in ljudem meglijo um!

Starejše novice