Vir desne fotografije: Policijska uprava Ljubljana
Policisti obveščajo, da je pogrešana 15-letna T. Ker je do sedaj niso uspeli najti, naprošajo vse, ki bi jo opazili, da jim to sporočijo.

Policisti Policijske postaje Grosuplje so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 15-letno T. G. iz Ljubljane. 

Taja je visoka okoli 160 centimetrov, srednje postave, dolgih rjavih las, na levi strani obraza ima materino znamenje. Na zadnje je bila videna na območju Višnje Gore. 

Po doslej znanih informacijah obstaja možnost, da se nahaja v Ljubljani, Celju ali Mariboru. Oseba se pogosto predstavlja tudi z drugimi osebnimi podatki, en izmed poznanih vzdevkov je tudi Admira Redžepi, so sporočili policisti.

Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi ni bila najdena, policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Grosuplje, in sicer na 01 781 83 80, ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarji (8)

Katja7 (ni preverjeno)

Smrad od froca.Se že na faci vidi,da ni čist diht.Da pa še povrh uporablja šiptarsko balkanski nickname,pa je češnja na vrhu torte.Pizda,kaj delajo starši,da ne (z)morejo ukrotiti ene frklje????

Surfeiter (ni preverjeno)

Taja je šiptarsko-balkanski nick? ... nisem vedel ...

In reply to by Katja7 (ni preverjeno)

Lojtra (ni preverjeno)

Katja7, sm.ad od froca?! Tebi se po pisanju tudi vidi, da nisi čist diht. In kultura pisanja pod nivojem. Tudi ti ne (z)moreš ukrotiti sama sebe.

In reply to by Katja7 (ni preverjeno)

mirs (ni preverjeno)

Jabolko ne pade daleč od drevesa.

In reply to by Katja7 (ni preverjeno)

pohorskisvizec

Zatavala je v Mb!

SLO (ni preverjeno)

Brazilska posla.

Tomahawk Jeruz… (ni preverjeno)

lohk da se je šla v ljublano vpisati na metadonsko terapijo, pa pride več kasno❗😉

Tatianka (ni preverjeno)

Samo da se najde ziva in zdrava. Najverjetneje ce je zbežala od doma tam se ni počutila varno. Jaz sem tudi pri 15 pobegnila od staršev in se nisem vrnila pa grem że proti 30ki.

Starejše novice