Vir: bralec Mariborinfo
Reševalci iz vode na bazenu so nudili pomoč poškodovani mladoletni osebi, dokler niso prispeli reševalci nujne medicinske pomoči. A vse je bilo zaman ...

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da se je danes, ob 11.54, v Termah Ptuj na Ptuju na bazenih med plavanjem ponesrečila mladoletna oseba.

Reševalci iz vode na bazenu so nudili poškodovani osebi prvo pomoč do prihoda reševalcev Nujne medicinske pomoči Ptuj, ki so jo nato prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj.

»V ptujskih termah so na bazenih zunaj na delu kriminalisti. V zgodnjem popoldnevu naj bi se poškodoval otrok,« je za Ptujinfo še sporočila bralka.

Policijska uprava Maribor: Otrok je umrl ...

Policijska uprava Maribor je za Ptujinfo pojasnila, da so bili okrog 12.30 obveščeni o dogodku na območju mariborske policijske uprave, kjer se je v bazenu utapljal otrok.

Otroka so odpeljali v bolnišnico, a je kljub zdravstveni pomoči, v bolnišnici umrl.

Policisti intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah dogodka. Na kraju sta dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka.

Neuradno: Otrok naj bi bil na rojstnodnevni zabavi

Po neuradnih informacijah Ptujinfo naj bi šlo za otroka starega okrog sedem let. Očividka ni znala povedati, ali je šlo za nesrečo ali epileptični napad. 

Da je zgodba še bolj tragična, smo neuradno izvedeli, da naj bi bil otrok na rojstnodnevni zabavi.

Za več informacij smo se obrnili na Terme Ptuj, odgovore bomo dodali takoj, ko jih prejmemo.

Komentarji (1)

Dejvl (ni preverjeno)

Bravo novinarji stranišče gnojnice je kakšna opcija napisat kako dobro stvar kot da starši ne trpijo dovolj

Starejše novice