Fotografijo pogrešanega smo umaknili, saj je bila oseba izsledena.
Svojci pogrešajo 40-letnega Davorina, ki je včeraj zvečer odšel neznano kam. Za njim je stekla velika iskalna akcija, prav tako pa ga želijo čim prej najti, saj bi pogrešani zaradi zdravstvenega stanja lahko potreboval pomoč.

Policisti Policijske uprave Novo mesto obveščajo javnost o pogrešanem Davorinu Resniku. Policiste so namreč svojce včeraj, 4. aprila, okoli 21. ure obvestili, da pogrešajo 40-letnega Davorina iz naselja Bučerca na območju Krškega.

Nazadnje so ga opazili okoli 16. ure, potem pa je najverjetneje peš odšel neznano kam. Oblečen je bil v jakno temno modre barve in modre hlače, obut je bil v sive športne copate. Davorin je visok okoli 185 centimetrov in ima rjave lase.

Policisti že vse od obvestila o izginotju izvajajo aktivnosti za njegovo izsleditev, vendar ga do tega trenutka niso našli.

V današnji iskalni akciji na širšem območju sodelujejo policisti Policijske uprave Novo mesto, svojci in sosedje pogrešanega, gasilci, vodniki službenih psov, vodniki reševalnih psov, območje pa pregledujejo tudi z droni.

Kot so še sporočili policisti, bi pogrešani zaradi zdravstvenega stanja lahko potreboval pomoč, zato prosijo vse, ki bi ga opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 12 00.

Starejše novice