Vir: Facebook profil Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah
Na primorski avtocesti se je danes zgodila prometna nesreča, dlje trajajoč zastoj pa je nastal tudi zaradi radovednežev, ki so si ogledovali posledice nesreče.

Okoli 10. ure je prišlo do prometne nesreče na primorski avtocesti, med Brezovico in Vrhniko, so zapisali na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah in ob tem poudarili:

»Žal pa je nastal zastoj tudi od Logatca do Ljubljane, zakaj? Postavitev zastorov je smiselna, ko odstranjevanje posledic traja dlje časa in ko je potrebno zaščititi samo delovišče odstranjevanja, saj sama postavitev zahteva več časa, prav tako odstranjevanje panelov.«

Dodali so: 

»Ljudje smo res lačni prizorov nesreče drugih in da si dobro ogledamo, kaj točno se je zgodilo, komu in kdo je kriv, smo pripravljeni ogroziti varnost samih sebe in ostalih, potem pa imamo še ogromno časa, da se pritožujemo nad zastoji 'brez razloga'.«

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Stanko Kodric (nepreverjen)

Da se kljub osveščanju v vseh medijih še najdejo idioti in motijo tako delo reševalcev in policije na območju nezgode, kot prometa sploh ??
Če je možna vožnja mimo območja nesreče, še nima kdo za kaj ustavljati !! Sploh pa na AC .
Upošteva se naj navodila policije in to je vse.
Zijalam pa napisati plačilne naloge zaradi oviranja dela uradnim osebam !!

Starejše novice