Slika je simbolična.
Tudi ob zabavi lahko pomagate.

Pri UP-orniku so združili moči z aktivistom in standup komikom Renatom Volkerjem. V petek, 31. maja, ob 19. uri vabijo na UP-orniški dobrodelni koncert v Vetrinjski dvor – UP-ornikovanje. 

Zapojte z Zoranom Predinom, Katarino Samobor in Tomažem Tropom (Tabu), zaplešite na after partyju z Alien Bendom in prispevajte za tiste, ki se težko prebijejo skozi mesec.

Nastopili bodo še kitarist in pianist Peter Avsenik, kitarist Boštjan Zorc in seveda Renato – Rene Volker.

Za simbolično ceno pet evrov boste pomagali UP-orniku pri zagotavljanju pomoči ljudem, ki brez tega ne morejo preživeti meseca. 

O vsem, kar počnejo iz tedna v teden, da blažijo stiske predvsem starejših, redno in transparentno poročajo tako na svoji spletni strani www.up-ornik.si, preko Facebooka, Instagrama in Tik Toka.

Skupina predanih prostovoljcev povsem brezplačno in v svojem prostem času izvaja vse, kar lahko, da pomagajo čim več ljudem in informirajo javnost o svojem delu in rezultatih.

Tokrat ponujajo tistim, ki ste pripravljeni prispevati po svojih močeh, tudi nekaj vrhunske glasbe in zabave. Naj bo to zahvala vsem, ki razumejo stiske soljudi.

Če se koncerta ne morete udeležiti, še vedno lahko pomagate z sms sporočilom UPORNIK5 ali UPORNIK10 na 1919.

Komentarji (1)

mislim (ni preverjeno)

dam vam 10 eur, samo da ne rabim predina poslušat!

Starejše novice