Zaradi novih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, je v Mariboru zvečer napovedan protest. Na Policijski upravi Maribor pravijo, da so s pozivanjem na proteste seznanjeni in se bodo ustrezno odzvali.

V zadnjih dneh je bilo na družbenih omrežjih mogoče opaziti objave, s katerimi so Mariborčane pozivali, da gredo 20. oktobra ob devetih zvečer na ulice. Mnoge namreč motijo novi ukrepi, ki prav ta dan stopijo v veljavo. Najbolj sporen ukrep je uvedba policijske ure oziroma prepoved gibanja v nočnem času.

Protestniki se bodo sodeč po javnih objavah na družbenem omrežju Facebook očitno zaradi ukrepa policijske ure danes ob 21. uri zbrali na Glavnem trgu v Mariboru.

Gre za neprijavljen protest

Z vprašanjem, ali gre za napovedan in prijavljen protest, smo se obrnili na Policijsko upravo Maribor. Povedali so nam, da protest ni prijavljen, vendar so s pozivanjem na protest seznanjeni: »Policisti smo seznanjeni s pozivanjem k udeležbi na neprijavljen protest. Na terenu spremljamo varnostno situacijo in temu primerno prilagajamo vse naše ukrepe.«

Policisti Policijske uprave ob tem Maribor pozivajo: »Ravnajte odgovorno in spoštujte ukrepe za zajezitev epidemije koronavirusa, tako zaradi sebe kot tudi zaradi drugih.«

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

GOTOF SI!!!

Ć (nepreverjen)

Pokasirat vse, da dobi država keš za zdravstvo!

mislimmmm (nepreverjen)

keš za zdravstvo so si razdelili tvoji, katerim ližeš rit

In reply to by Ć (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

Upam ,da ne bo spet protest z harmoniko,petjem in zretjem.če se gre se gre zares ,da se nekaj doseže.Policijsko uro v 21stoletju'lepo vas prosim 'ja kam smo pa prišli.

Ah, kje pa NE proti (nepreverjen)

Policijska ura nujno !!

Stajerska sova (nepreverjen)

Pa kam smo prisli-zakone je potrebno spostovati!!!!!razhajkati je potrebno te komuniste(levicarji)za nase in vase zdravje se gre!!!!!! zakaj ne protestirajo proti aleksandru arsenovicu ki je naredil mariboru nepopravljivo skodo in sodi med najbolj nepriljubljenega zupana ki ga je imel maribor bilokdaj!!!!??????najbrz so njegovi hlapci oz placanci!!!!!!

Marburg ad drau (nepreverjen)

Ja zanimivo mhm, Khm-kdaj se pa bodo na facebooku zaceli pozivi-ODSTOP ALEKSANDRA ARSENOVICA IZ DELOVNEGA MESTA ZUPANA MARIBORA??????-to bi bilo bolj pomembno kajti korona in policijska ura bo minila... Posledice in skoda ki jo izvaja ta zupan pa se dolgo ne!!!!!!!!zacnimo -skupaj smo dovolj mocni-ste za odstop????

Crni vran (nepreverjen)

Aleksander Arsenovic je cisto unicil maribor(siritev pes cone,krade denar maribor hoce narediti srbski....unicil je tradicionalni festival lent-rad vi zaprl korosko cesto)raje organizirajmo odstavitev Aleksandra Arsenovica!!!!!!mariborcani ga nocemo vec za zupana in naj gre kamorkoli drugam tukaj ga nocemo!!!!!!!bodite glasni kajti to je vasa ustavna pravica!!!**

janban

Naj boljši župan do sedaj.Če,pa misliš,da si ti boljši na volitve in pokaži.Najlažje se je skrivat za lažnimi profili in kritizirat.Takšnih negativnežov v Mariboru ne rabimo.Tako,da počasi lahko spokaš od kod si prišel in se odseliš.

In reply to by Crni vran (nepreverjen)

Mariborcanka (nepreverjen)

Od kod vam informacije da je aleksander arsenovic najboljsi zupan-ha ha ha -je vsekakor zupan ki je najvec nakradel in naredil najvec skode-vecinoma smo vsi za odstop arsenovica in naj spoka iz maribora kakor tudi vsi ostali cefursko srbski priliznjenci ki ga podpirate-maribor je od pravih stajercev in ne bomo ga prepustili srbom in ostali jugo-zalegi-vsi za odstop arsenovica in naj se zacne!!!!!!tvoja pravica je da si proti!!!!!

In reply to by janban

Komunizem nikoli vec (nepreverjen)

Tudi jaz menim da je za tega aleksandra najbolje da odstopi sam, ker drugace se bo v mariboru spet ponovila vstaja ampak tokrat v veliko vecji razseznosti kot ze enkrat!!!!!vsi ki ste za odstavitev arsenovica-bodite glasni in ne dovolite da se v mariboru siri srbija in da hocejo priseljeni imigranti vladati nasemu mariboru!!!!!nikoli in nikdar!!!!!skoda je ze nastala!!!*

In reply to by Mariborcanka (nepreverjen)

janban

Izgleda,da ti je marxsizem tako rukno v glavo,da ne veš kaj govoriš.Levičarji v Ljubljani so Maribor spravili na beraško palico.Naštej eno stvar,ki smo jo dobili od države,medtem ko je Ljubljana pobrala vse.Poglej kaj delajo z Dravskimi elektrarnami.Mariborsko banko so skoraj podarili Amerikancem medtem ko svoje v LJ niso prodali.Dajte si malo odpret oči,da ne izpadete nevedneži.Sedaj jim v LJ gre v nos Demografski sklad ,ker bi naj bil v MB.

In reply to by Mariborcanka (nepreverjen)

Marburg ad drau (nepreverjen)

Nepotrebna prenova glavnega trga-cena-7 000 000 e-fontana pred aleksanderjevo gostilno-400 000-e-aleksander ima skoraj 10 000 000e kreditov-izsiljeval je lastnico pri nakupu parkirisc pod mariborsko trznico-hotel je 255 000e sam provizije!!!!je v preiskavi KPK zaradi sporne prodaje nepremicnine (podkupil bi naj cenilca in bankirja -vsakega za cca 200 000e)hoce zapreti korosko cesto ceprav je celi maribor in vsa stroka slovenije proti!!!!!da o ostalih mahinacijah sploh ne pisem!!!!in ti ga zagovarjas????!!!!!strezni se!!!!!aleksander arsenovic ima financne interese zato se je uslinil za zupana-ampak -zahtevali bomo odstop in ga tudi izvrsili!!!!!!tega se naj zacne zavedati!!!!!goljufa in sleparja je potrebno spraviti kamor spada----Zapori Dob !!!!!vsi ki stebzabodstip arsenovica-bodite glasni oblast je v nasi vecini in imamo vso pravico da odstavimo zupana-ne bodite vec tiho!!!!!niste sami ampak nas je -vecina-ZA ODSTOP ALEKSANDRA ARSENOVICA IZ DELOVNEGA MESTA ZUPANA!!!!!!lep pozdrav vsem ki ste z nami!!!!

In reply to by janban

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice