Obisk pri prostitutki? Objavljamo izpoved moškega, ki spregovori o obiskih pri prostitutkah. Brutalno iskreno ali opravičevanje svojih ravnanj? Presodite sami.

»Zakaj? Vam bom povedal, zakaj. Ampak če želite slišati resnico, se ne bomo mogli ogniti nekaterim izrazom, ki morda niso primerni za objavo v medijih. Drugače pa vam tega odgovora ne morem dati.

Torej. Sem zaposlen moški z družino in relativno normalnim življenjem v večjem slovenskem mestu. Služba mi nalaga precej potovanj po svetu in pred približno petimi leti sem začel obiskovati javne hiše. Ozek krog prijateljev ve za mojo skrivnost in ves čas me sprašujejo ‘zakaj’?. 

Odgovor je sicer večplasten, vendar zelo preprost. Menim celo, da večina moških to resnico nosi globoko v sebi. Potlačeno. Zanikano. Zato tudi toliko stresa. Pijančevanja. In vsesplošne obupanosti nad dejstvom, da so preprosto zavozili življenje in so postali navadni piz*uni.

Prvi odgovor na vprašanje ‘zakaj’, je beseda iskrenost. Ko te dekle povabi enkrat v stanovanje in za sabo zapre vrata, jih zapre pravzaprav pred umazanim svetom prevar, hinavščine, zlaganosti, materializma, gnusnosti, debilnosti, sluzavosti, prepotentnosti, egoizma, nevoščljivosti, nategovanja in propadlosti. Za vrati je svet resnice. Prvinskih človeških nagonov. In! Čistih računov. Ve se, kdo plača. Kdo služi. Kakšna je ponudba. Kdo pije in kdo plača. Vse skupaj zunaj pa je ena velika farsa. Matrica, če hočete. Od vrtca naprej. Ne to. Ne ono. Ne kradi. Ne laži. Ne pij. Ne žri. Pomagaj. Delaj. Crkni. Delaj še naprej. Služi malo. Bodi zmeren. Na koncu crkni vnovično. Večina nas umre že davno pred tem.

V svetu osivele rutine se v svojih pločevinastih krstah in bednih stanovanjih rinemo skozi rutino kakor zombiji. Komolčimo sebi enake bednike in patetično sočustvujemo z njimi, ko jim crkne avto, v resnici, pa si mislimo, naj mu crkne še hladilnik. Žremo z žveplom oplemenitene čevape in se ruvamo v vrstah za akcije dva plus ena gratis, čeprav niti ne potrebujemo niti enega izdelka.

V resnici smo prave vlačuge mi! Pod budno taktirko moralnih generalov, ki nam govorijo česa ne smemo. Da bo več ostalo zanje. Banka vam pravi varčuj, pa sama krade brez sramu in razmetava z vašim denarjem ter vas dnevno straši z bankrotom in pred tem, da ne boste mogli skrbeti za svoje otroke. Farmacija vam oralno in v šupak zliva in zariva tone kemikalij, da ste bolni prav zaradi te iste klinčeve kemije. Država vas prepusti v nemilosti policista Žarka, ki ima zaradi srednje šole licenco za nošenje orožja in pendreka, da vas pretepe, če peljete 56 kilometrov na uro, vsakič pa pogleda stran, ko se krade na veliko ali pa se med posiljevanjem najstnice snema. Takrat mu na pomoč priskočijo sodišča, ki izgubijo dokaze, zašuštrajo postopke in zastarajo procese. Vedno! Branjevka Martina pa še isti dan prejme izvršbo iz svoje kolibe, ker je prodala preveč radiča. O cerkvah pa ne bom zgubljal besed.

Prišli smo celo tako daleč, ko v zunanjem svetu ne smeš več povedati resnice. Oni dan sem sedel na malici v bližnji gostilni. Sam. Pri sosednji mizi so sedele štiri ženske, med 35 in 40 letom starosti. S svojimi kratkimi industrijskimi frizurami, DM makeupom in Kik cunjami bi jih še nekako prebolel. Ko pa so s svojimi vampi in dveodstotno mišično maso začele vpiti, kako, da bodo požrle dve plošči, ki so si jih naročile, pa me je imelo, da bi vstal in na vse grlo zatulil … Resno!?! A vi to FUC*ING resno!?! Se pogledate v ogledalo!? Ker imate večje zaloge kot podsaharska Afrika! Kako bomo vse to pojedle!?! Mother fuc*ing shit! Skozi vaša žrela, vendar! Kako lahko še takšna bitja sploh vzburijo domače moške, mi ni jasno.

Je pa res, da so tudi dedci verjetno bolj slepe ulice evolucije. Taki sfiženi poizkusi neke simetrije. Bolj skice lepotnega ideala, zavrženi na dno. Resnice pa človek seveda ne sme povedati. Ker potem izpade primitiven, neolikan, v zadnjih letih pa vse sorte fob, ki ga je treba pospraviti za zapahe. To, da so tiste štiri pospravile hrane za ozimnico, ni več pomembno. Odgovorite si iskreno … Bi bilo res tako narobe, če bi ženskam pri sosednji mizi z vso iskrenostjo rekel … Punce, poglejte se, vendar. Ogabne ste v tej debelosti. Saj še vendar niste tako zelo stare. Le zapustile ste se do nerazpoznavnosti na deblu živalskega kraljestva.«

»Naslednja beseda odgovora bi bila stereotip! Vrnimo se k taistim kreaturam, ki so mi kvarile apetit med zasluženo malice, in institucijam, ki sem jih opisoval nekoliko višje. Eni in drugi so v povezavi uspeli spisati stereotipe, da so te prostitutke … Kurbe, če hočete najbolj ogabna, neprivlačna, zapita, zadrogirana in z vsemi boleznimi prevlečena bitja, ki se jih je treba ogibati, kakor biblično nadlogo.

Moram priznati, da sem tudi sam imel neverjeten predsodek pred temi dekleti. Ampak to samo do trenutka, ko sem se srečal s prvo. Večina se jih je za ta najstarejši poklic odločila popolnoma zavestno in to delajo rade. Izhajajo iz okolja, kjer je elita popolnoma zasužnjila svoj narod. Mu pije kri in se naslaja nad njihovo bedo. Še reži se jim v obraz v obliki čakalnih vrst, ko skušajo pozdraviti svojo onemoglo mater.

Dekleta imajo izdelan načrt. Dve največ tri leta v poslu, in ko bodo zaslužile toliko, kot bo večina vas v tridesetih letih, bodo zaživele po svoje. Ste kdaj tipali negovano kožo 20-letnega dekleta? Mehko, opojno, mamljivo, pa vendarle napeto. Brez kakršnih koli napak se mi je zdelo kakor darovi višje sile. Obraz imajo urejen, lase, oprane vsak dan. Redno uporabljajo najboljšo kozmetiko, olja, losjone, telesno mleko. Večina jih redno hodi na fitnes in postave imajo neverjetno dodelane. Noge neverjetno lepe. Piz*ice imajo tako negovane, kot bi delo zaupale kakšnemu restavratorju, ki v rokavicah dela z neprecenljivim virom. Dejansko se človeku nad to umetnino narave skorajda ulijejo solze od čudovitega čustva. Neopisljive pozitivne energije si na neki način hvaležen, da si lahko v tej čudovitosti nehal razmišljati o vzrokih in se samo prepustil lepoti, ki ti je predana. Tam so smisli življenja, ki jih ni treba razlagati, treba jih je zgolj uživati.

Spomnite se na to, dragi moji moški, ko se boste naslednjič dvakrat mesečno spustili med celulitna hribovja domače brazde in v mednožju zagledali nekaj, kar bo bolj podobno zvoženi crkovini, kakor mehki, miniaturni muci. Spomnite se na svet neiskrenosti, neresnic, globoko vdihnite kakor gasilec, ki vstopa v gorečo stolpnico in sluzavo izdavite … Draga … tvoja je najlepša.

Naredite mi uslugo in se naslednjič poglejte v ogledalo, ko med masturbiranjem spet ne boste razmišljali o svoji izbranki, ampak boste na Pornhubu vpisovali besede 'young', '18 year old', 'shaved pussy' in 'sexy sodelavka'. Globoko se fuc*ing poglejte v oči in se glejte v svojo bedo zlaganega življenja vsaj deset sekund. 

Naslednji del odgovora bi bila vest. Kolega, ki je pred leti to že prakticiral, sam pa sem še okleval, ali bi ali ne bi, sem mu priznal, da se bojim, da me bo pekla vesta, mi je podal najboljši možen odgovor. Piz*o mater, je zakričal. Kaj pa je to vest?! Da ni to neka hrvaška spletna stran!? Pogled v njegovih očeh je bil tako iskren, da sem vedel, da je segel v prostor - čas, kjer ni možno opisati občutkov z besedo. Ko sem sam prestopil to mejo, mi je bilo poklonjeno nekaj, kar lahko opišem samo takole. 

Prvič sem se počutil nadnaravno. Ker sem spoznal, da je ni sile v tem širnem vesolju, ki bi me prisilila, da spregovorim. Vsa moč in vse odločitve pripadajo samo meni. Kot bi letel nekaj centimetrov nad tlemi. Dodaten bonus je darilo spomina. Ko vas šef drka v glavo, ko žena tečnari za 1001 nepomembnost, ko so otroci sitni, da bi si prevrtal koleno, in ko te policist Žarko s privzdignjenimi obrvmi poučuje, da »je red, vedno pas pripet«, od zadaj pa vam šopa položnico … Takrat … Takrat se vam na polknih oči solza ustavi v daljavi. Spomnite se na svoje dekle, ki vsa je pospremilo z nasmehom, na vse lepe sekunde, na vso božanskost … Takrat si v mislih rečete … Je*ite se vsi po spisku.

Zadnja stvar…filozofija in iskanje resnice. Bralci me bodo označili za nadutega in me popljuvali. Pojavilo se bo kup 'strokovnjakov' in 'pametnjakovičev', ki bodo pisali svoja 'strokovna' spoznanja v komentarjih spletnega foruma. Še celo predalčkali me bodo! Ha ha ha ha. Je to vrhunec vašega dneva? Imate res tako zelo bedno življenje!?! Ker … Jaz teh komentarjev ne bom bral. Sploh ne bom vedel zanje. Tukaj sem samo v obliki glasu vaše vesti. Vašega ubitega bojevnika z voljo do življenja. Za vas me boli patak. I just dont give a fu*k. Če pa vas to vzburja in čutite potrebo … izvolite. Ne bo pa me to zaustavilo, da bi po svojih obiskih še naprej ne razmišljal o določenih smislih.

Kako je možno, da smo kot družba večino stvari, ki so lepe, navdušujoče, osvobajajoče in iskrene uspeli potlačiti in jih preganjamo kakor gobavost? Vsaka vrsta na tem planetu ima pred programirano kodo, da vsak živi organizem skuša zagotoviti potomstvo, da bo njegova vrsta živela naprej. Kako je možno biti tako krut, kakor evolucija, da pri zasledovanju tega cilja zavržeš vso estetiko in lepoto, ki je v naravi mogoča. Da na vsakih nekaj sto ali pa tisoč primerkov ustvariš nekaj tako lepega in to lepoto postaviš v okolje, ki skuša to lepoto zaustaviti. 'Glej jo, lajdro,', vpijejo! In da konec koncev ne bo pomote. Tudi svet, ki sem vam ga opisal, je včasih grd in nepravičen. V njega prodira vsa hudobija človeške narave. Destrukcija, ki prihaja z nasiljem, zlorabami in neiskrenostjo je enako močna, kakor v tem svetu. Želel pa sem, da slišite še drugo plat zgodbe. Ker ste zaradi privida korupcije tostranstva že davno nehali živeti ...«

Mnenje avtorja ne izraža stališča uredništva. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Danvid (nepreverjen)

Nekdo je tu hudo hudo bolan , da tak članek napiše.Filozofira okrog kurb medtem , ko si ga drka.Z malo daljšim gob ..cem skoraj vsaka zenska pade in ponavadi je vsaj bolj iskrena in čista" ne kot kurba , ki ti laže kako si dober in lep ' pa če prav si grd in zavaljen prasec.

Ce imas (nepreverjen)

€ 500-taka ga bos hitro izgubil

In reply to by Danvid (nepreverjen)

Starejše novice