Slika je simbolična.
Na parkirišču podjetja Mikro+Polo bodo to soboto pekli dobrodelni kostanj.

Društvo UP-ornik, Zavod 13 in Mikro+Polo se zavedajo stisk, ki jih doživljajo najranljivejši v družbi. Zato pripravljajo dobrodelni kostanjev piknik, kjer bo vsaka prodana merica pomagala tistim v stiski narisati nasmeh na obraz. 

Enim zaradi tega, ker bodo mrzle dni z njihovo pomočjo lahko preživeli na toplem, drugim pa, ker jim bo ustrezna psihološka podpora pomagala prebroditi težke trenutke v življenju.

Vabijo, da se jim pridružite na dobrodelnem kostanjevem pikniku, ki bo v soboto, 23. oktobra 2021, med 10. in 17. uro na parkirišču podjetja Mikro+Polo, Zagrebška 22, Maribor.

Polovica zbranega zneska bo namenjena Društvu UP-ornik za tiste, ki bi sicer celo zimo zmrzovali ob hladnih radiatorjih, polovica pa bo pomagala Zavodu 13 še naprej podpirati družine z otroki s posebnimi potrebami, ki pogosto ostanejo same s svojimi stiskami, z veliko vprašanji brez pravih odgovorov.

Izkupičku bo dodana še vsota, ki jo bodo v obliki darilnih točk obiskovalci spletne trgovine podjetja Mikro+Polo namenili za nakup virtualnega pečenega kostanja.

Na dogodku bo Društvo Up-ornik nadaljevalo tudi dobrodelni projekt izdelovanja papirnatih ladjic v spomin žrtvam genocidov ter današnjim žrtvam človeške ignorance.

Komentarji (1)

Surfeiter (ni preverjeno)

Mar ne bi tile človekoljubci omenjenina društvoma anonimno, brez kurčenja nakazali denar? Je to sploh še dobrodelnost, ali je posel?

Starejše novice