V Mariboru, mestu ob Dravi, bo ta konec tedna pestro. Izbrskali smo različne zanimive dogodke, katerih se lahko udeležite.

Kaj lahko počnete ta konec tedna v Mariboru? Za vas smo našli razne dogodke, ki bodo potekali v tem vročem koncu tedna.

Pozdrav poletju v Nani

Na Glavnem trgu v kavarni Nana bodo danes ob 20. uri pozdravili poletje z dobro družbo, glasbo in hrano. Nastopila bosta Gaja Prestor in Žan Serčič. Kot je značilno za Nano bodo vse obiskovalce razvajali z okusno hrano in pijačo.

19. tradicionalni skoki v vodo

Društvo Adrenalin K. O. organizira 19. tradicionalne mednarodne akrobatske skoke v reko Dravo. Po lanskem izjemnem odzivu obiskovalcev in medijev, bodo letos tekmo postavili na višjo raven. Na mostu bo postavljena konstrukcija, s katero bodo dvignili odskočišče za tri metre. Povezali so se tudi s Študentskim veslaškim društvom, katero bo med premori uprizorilo atraktivne dvoboje šestercev.

Kdaj? To soboto, 6. julija, s pričetkom ob 17. uri, na Lentu pod Dravskim mostom, v mestnem jedru Maribora.

Tečaj maderoterapije za pomlajevanje obraza

Maderoterapija je tehnika masaže s poreklom iz Kolumbije, ki temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih pripomočkov, ki naredijo terapijo 100-odstotno naravno brez alergijskih reakcij. Maderoterapija predstavlja zelo učinkovito masažo pri pomlajevanju obraza. Tečaj bo potekal v nedeljo, 7. julija, ob 9. uri v Mariboru. 

Za več informacij o maderoterapiji, madero centrih ali organizaciji tečaja najdete na tej spletni strani, preko telefonske številke 031 445 802 ali elektronske pošte na [email protected].

Zaključni koncert Fusion Maribor

Fusion Maribor predstavlja zaključni koncert Fusion Maribor Tabora 2019. Pridruži se na koncertu v nedeljo, 7. julija, ob 10. uri v Drava centru in uživajte v pesmih, ki so jih pripravili v poletnem taboru. Zagotavljajo popolno zabavo, v primeru slabega vremena pa bo koncert odpovedan. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice