Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
Z današnjim dnem se je začela pomlad. Nas v prihodnje končno čakajo topli spomladanski dnevi?

Se nam končno obetajo sončni žarki?

Po podatkih Agencije Republike Slovenije za okolje bo danes dopoldne predvsem na zahodu in jugu Slovenije rahlo deževalo.

Čez dan bo pretežno oblačno, občasno bodo manjše krajevne padavine, deloma plohe. Proti večeru se bo začelo jasniti. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 stopinj Celzija.

Jutri nas čaka večinoma sončno vreme, čez dan bo nastalo nekaj spremenljive oblačnosti.

Zjutraj bo po nekaterih nižinah kratkotrajna megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od minus ena do sedem stopinj, najvišje dnevne pa od 15 do 20 stopinj Celzija, navaja Agencija Republike Slovenije za okolje. 

Kakšno vreme bo v Pomurju?

Jutranje temperature se bodo gibale med dve in tri stopinje Celzija. Dnevne temperature v prihajajočih dneh bodo od 15 do 20 stopinj Celzija, najtopleje bo v četrtek in petek, oba dni bomo izmerili, kar 20 stopinj.

V Murski Soboti nas jutri čaka jasno vreme in prijetnih 16 stopinj Celzija, do petka bo nato prevladovalo delno oblačno vreme. 

Kljub visokim temperaturam, ki nas čakajo konec tedna, pa takrat vreme ne bo primerno za sprehod, v petek, soboto in nedeljo je napovedan dež in plohe. 

Kako pa bo v Ljubljani?

Ob jutrih se bodo temperature gibale med dve in šest stopinj Celzija, dnevne temperature pa med 15 in 20 stopinj Celzija, najtopleje bo v sredo.

Če želite izkoristiti tople sončne dni, bo to mogoče jutri in v sredo, ko je napovedano jasno vreme. V četrek se obeta oblačno vreme, za konec tedna pa vremenoslovci napovedujejo plohe. 

Kakšno vreme bo v najstarejšem mestu?

Jutranje temperature se bodo gibale med dve in devet stopinj Celzija, čez dan bo ta teden živo srebro pokazalo od 14 do 20 stopinj Celzija, najtopleje bo v četrtek. 

Pretežno oblačno vreme se bo jutri prevesilo v delno oblačno vreme, tudi v sredo in četrtek bomo na nebu opazili nekaj oblakov. Za zadnje dni v tednu pa so napovedane plohe in dež

Tudi v Mariboru deževen konec tedna

V štajerski prestolnici bo jutri jasno vreme, naslednja dni pa bo na vrsti spet oblačno vreme.

Po podatkih Agencije Republike Slovenije za okolje Slovenije se v petek, soboto in nedeljo obetajo plohe in dež. 

Jutranje temperature se bodo gibale med pet in osem stopinj Celzija, dnevne pa med 14 in 19 stopinj Celzija. Najvišje temperature boste izmerili v četrtek, ko bo 19 stopinj Celzija. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice