Nadzorni svet družbe Elektro Maribor d. d. je na današnji seji imenoval novo predsednico uprave.

Iz štajerskega podjetja Elektro Maribor d. d., so danes sporočili, da bo prišlo v podjetju kmalu do pomembnih kadrovskih zamenjav.

Elektro Maribor dobil novo predsednico uprave

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je namreč nadzorni svet podjetja na današnji seji izbral novo predsednico uprave.

In sicer vodenje Elektra Maribor bo s 1. avgustom prevzela Tatjana Vogrinec Burgar, diplomirana pravnica, ki je v podjetju zaposlena že 18 let, doslej je delala na različnih delovnih mestih, trenutno pa je direktorica projektov.

Na mestu predsednice uprave bo nadomestila trenutnega vršilca dolžnosti Jureta Bočka, ki se tako vrača v nadzorni svet, potem ko je vodenje družbe začasno prevzel po aprilskem sporazumnem dogovoru za predčasno prenehanje mandata Jožeta Hebarja, so sporočili iz mariborske družbe.

Vogrinec Burgar je sicer tudi članica upravnega odbora Energetske zbornice Slovenije, predsednica sekcije za energetiko pri Združenju delodajalcev Slovenije in predsednica delovne skupine za splošne in pravne zadeve ter varnost in zdravje pri delu v gospodarsko interesnem združenju (GIZ) distribucije električne energije, so še dodali.

Komentarji (7)

Seveda, proti … (ni preverjeno)

Za diverzifikaciju ponudbe in zasebne energetske postaje.

Surfeiter (ni preverjeno)

a je dobra baba

Urška zabuhla (ni preverjeno)

jaz sem lepša

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Leljo (ni preverjeno)

Jožef Hebar je bil Jajotov politični nameščenec iz NSi . Plesal je samo eno leto in bo dobil odpravnino za mojih 5 let dela .Ni pošteno

pohorskisvizec

Sovič je iz SD.Baje dobil odpoved,potem naj bi vložil tožbo zaradi odpovedi.Res so obtičali 20 let zadaj!

In reply to by Leljo (ni preverjeno)

'91 (ni preverjeno)

V Srbiji objavili imena 14 000 Vučićevih sevdvičarjev, kdaj boste vi objavili imena Janšinih kletnih sendvičarjev ?

Mariborcan1970 (ni preverjeno)

Obtičali v socijalizmu. Tisti na Vodovodni nimajo pojma kaj delajo tisti na Vetrinjski in obratno. Oddate vlogo v vložišču na Vetrinjski in vas potem kličejo iz Vodovodne in pravijo da oni nimajo nič s tem in da pošljete podatke tudi na Vodovodno. Če ste poslali mail na njihov info mail naslov (objavljen na spletni strani) vam bodo na Vodovodni povedali da oni nimajo dostopa do tega maila. Totalno neprofesionalno!!!

Starejše novice