Vir: Bolha.som
V mariborski novozgrajeni elitni soseski iščejo najemnika za tamkajšnji povsem nov gostinski lokal in 'mini market'. Koliko znaša najemnina?

Med Erjavčevo ulico in Pekrsko cesto je zrasla soseska Studenci Sunset Elite z 21 pametnimi nizkoenergijskimi vrstnimi hišami. Ob njih so zrasli tudi butični bloki z nizko etažnostjo in manjšim številom stanovanj, več vhodi, dvigali in kletno garažo.

Moderna nova soseska se nahaja v mirnem okolju zelene narave s prelepimi panoramskimi razgledi na Pekrsko gorco, Pohorje in Kobansko. V bližini je sicer tudi prašičja farma, kjer vzrejajo krškopoljske prašiče.

V pritličju novozgrajenega Vila bloka E so uredili tudi gostinski lokal in 'mini market' s kavarno. Oboje na nepremičninskih portalih išče najemnika. 

Najemnika išče nadstandardni gostinski lokal 'Smetana'

Kot je zapisano v oglasu na portalu Bolha.com, se oddaja novi moderen nadstandardni gostinsko - trgovski lokal 'Smetana' z veliko vrtno ogrevano in hlajeno teraso.

Površina poslovnega prostora znaša okoli 161,4 kvadratnih metrov in 255,7 kvadratnih metrov zunanje terase. K najemu spada še uporaba zunanjih varovanih parkirišč za stranke. 

Najemnina znaša od 2000 evrov, v to niso všteti stroški.

Dodatno se ob najemnini plačuje še najem opreme v višini okoli 1000 evrov mesečno. Možno je urediti lizing za opremo, v tem primeru oprema postane last najemnika.

Mini market s kavarno za 1500 evrov mesečne najemnine

Prav tako oddajajo nov 'mini market' z dnevno kavarno. Površina tega poslovnega prostora znaša okoli 81 kvadratnih metrov in ima 175,30 kvadratnih metrov zunanje terase. Prav tako prostoru pripada še uporaba zunanjih varovanih parkirišč za stranke

Najemnina je od 1500 evrov na mesec, brez vključenih stroškov.

V oglasu ob tem navajajo, da obstaja možnost kasnejšega odkupa lokala.

Komentarji (4)

Leka (ni preverjeno)

ZOO že ima najemnika ?

Surfeiter (ni preverjeno)

Elitna soseska ... enkratna priložnost ... srkate kavico in gledate v pujsje dreke ter vonjate prašičje mošuse ... predlog --> dvignite najemnino ...

Geza Bacsi - b… (ni preverjeno)

Dol mi visi!!!

pohorskisvizec

Gremo krškopoljski pujski....https://www.krskopoljski-prasic.si/

Starejše novice