ŠOUM je danes predal zbrane življenjske potrebščine za brezdomce in socialno ogrožene v Mariboru. Mariborčani so se znova izkazali za dobrodelne, saj je bilo zbranih potrebščin dvakrat več kot lani.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) je organizirala že tradicionalno dobrodelno akcijo zbiranja življenjskih potrebščin za brezdomce in socialno ogrožene v Mariboru. Akcija je bila zelo uspešna, saj so zbrali številne potrebščine, ki bodo socialno ogroženim olajšale življenje, občani pa so s tem pokazali, da radi priskočijo na pomoč ljudem v stiski. Prav tako so na pomoč priskočili tudi številni predstavniki lokalnih podjetij in društev.

Danes so prestavniki ŠOUM zbrane potrebščine, ki bodo marsikomu polepšali praznike, predali Rdečemu križu Maribor. Ta bo poskrbel, da bo pomoč romale v prave roke.

V zdaj že tradicionalni akciji so letos zbrali rekordno količino potrebščin, kar dvakrat več kot lani. Največ je bilo zbrane hrane in oblačil, kar organizatorje akcije še posebej veseli. Prejeli so tudi dve vzmetnici.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice