Prečesali smo nepremičninski portal Nepremicnine.net in poiskali izstopajoča stanovanja, ki so trenutno naprodaj v Mariboru. Poglejte, kako je videti pet najdražjih stanovanj, ki trenutno iščejo kupca.

Dvosobno stanovanje ob Mestnem parku za skoraj 450 tisoč evrov

Skoraj v samem središču Maribora, ob Mestnem parku, je naprodaj trisobno stanovanje v stavbi s konca 19. stoletja, in sicer za 442 tisočakov.

Stanovanje so leta 2007 nadgradili in obnovili, po podatkih pa je njegova velikost 160 kvadratnih metrov.

Stanovanje ima odprto prostorsko zasnovo in obsega kuhinjo z jedilnico in pomožnim prostorom, dnevno sobo s pomolom, dve spalnici z garderobo, kopalnico in vezni hodnik.

Dnevna soba se podaljšuje v zimski vrt s pogledom na Mestni park in je opremljena s kaminsko pečjo. Na dvoriščni strani je prehod v varovano garažno hišo, kjer se nahaja lastniški parkirni prostor.

Povsem novo stanovanje v soseski Novi Vrtovi

Skupina Novogradnje Maribor v Borovi vasi, blizu Supernove, prodaja povsem novo stanovanje v velikosti 217 kvadratnih metrov, in sicer za 400 tisočakov. 

Stanovanja pripada tudi parkirno mesto v podzemni garaži, stanovanja pa ima tudi neposreden dostop z dvigalom iz garažne etaže.

Velik dnevni prostor se preko drsnih vrat odpira na teraso v velikosti 97 kvadratnih metrov. 

Na Mladinski ulici dvosobno stanovanje za 400 tisočakov

Stanovanje se nahaja v bližini središča Maribor, in sicer na Mladinski ulici, v bližini Mestnega parka.

Gre za dvosobno stanovanje v velikosti 102 kvadratna metra, ki se nahaja v pritličju stare meščanske stavbe.

Stanovanje ima kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico in kopalnico s straniščem. Stanovanje je bilo leta 2015 popolnoma obnovljeno.

Pod Pekrsko gorco 4,5-sobno stanovanje

Pod Pekrsko gorco je naprodaj 4,5-sobno stanovanje, ki je bilo zgrajeno v letošnjem letu. Veliko podatkov o stanovanju ni na voljo, razen, da je stanovanje veliko 145 kvadratnih metrov.

Pet- in večsobno stanovanje ob Dravi

V mestni četrti Koroška vrata se prodaja 200 kvadratnih metrov veliko stanovanje, od katerega 50 kvadratnih metrov predstavlja pokrita terasa, ki je bilo zgrajeno leta 2009. Prodaja se za 390 tisočakov. 

Nahaja se v šestem nadstropju, prodaja pa se z dvema garažama in ima pogled na reko Dravo.

Stanovanje obsega tri spalnice, garderobno sobo, dve kopalnici, ločenim straniščem, dnevno sobo in kuhinjo v enem. Zraven tega se nahaja tudi zimski vrt, v katerem je jedilnica. 

Komentarji (2)

Surfeiter (ni preverjeno)

Najboljše je tisto, ki gleda na prvi ribnik v mestnem parku ... nacionalizirano po drugi svetovni vojni, dodeljeno v uporabo po pravilniku o zaslugah za narod, odkupljeno po jazbinškovem zakonu za 8 - 9 tisoč nemških mark, sedaj pa naprodaj po tržni ceni za bedake: 400.000 € ...
Kako to razložiti mlademu, izobraženemu, pridnemu človeku oz. paru brez službe, ki si želi družine in svoje strehe nad glavo?

asdasd (ni preverjeno)

Odgovor je enostaven, znanstvena fantastika, snađi se . . . je nekdo nekdaj rekel !?

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Starejše novice