Foto: Jure Banfi
Ob gostinskem lokalu pri mariborskem mestnem parku te dni postavljajo veliko drsališče, ki bo merilo kar 250 kvadratnih metrov. Poglejte nekaj utrinkov drsališča v nastajanju.

Potem, ko je Zavod za turizem Maribor prekinil priprave na postavitev montažnega drsališča na Trgu Leona Štuklja zaradi epidemioloških ukrepov, pa Mariborčani kljub temu ne bomo ostali brez zabave na drsalkah.

Ob mestnem parku, natančneje na Tyrševi ulici, bo zaživelo Gallusovo drsališče, ki ga bo tam postavil mariborski gostinec. Drsali se bomo lahko namreč ob lokalu Gallus Park Coffee, ki se nahaja v neposredni bližini mariborskega mestnega parka.

Postavljeno bo na terasi lokala v izmeri 250 kvadratov, primerno bo za do 70 ljudi. Gostinski lokal ob drsališču bo skrbel za hrano in pijačo ter aktualen program. 

Trenutno postavljajo le ogrodje drsališča, v soboto dopoldne bodo postavili ograjo, drsališče pa bo začelo obratovati prihodnji teden.

Na voljo sezonske vstopnice

V Gallus Park Coffee si želijo, da jih obiščete v čim večjem številu, zato ponujajo možnost nakupa sezonske karte za obdobje 80 dni v predprodaji za 50 evrov.

Sezonske karte lahko naročite preko zasebnega sporočila na Facebooku in kupite v predprodaji na vseh treh Gallusovih lokacijah (Gallus Park Coffee, Gallus drive-in na Šentiljski cesti ter v Gallusu Tezno).

V karto je vključena vstopnina za drsanje, izposoja drsalk se doplača. 

Foto: Jure Banfi

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Košarkarica (nepreverjen)

Odlična lokacija!

Surfeiter (nepreverjen)

Hahhaaaaaa ... 50€? Jok, brate, odpade ...

Starejše novice