FOTO: Spid.si, Facebook
Bliža se Epicenter Lan party, tokrat že 16. zapored, ki se bo odvil 21. in 22. aprila na mariborski Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

Kot smo že poročali, se je v začetku decembra odvil že 15. Epicenter Lan na Fakulteti za računalništvo in informatiko, kjer se je zbralo okoli 300 ali več gamerjev iz celotne države – tako mlajših kot starejših.

Temu pa sedaj sledi 16. Epicenter FERI Lan, ki je naslednji v seriji tekmovalnih, a vseeno sproščenih igričarskih dogodkov – lanpartyjev, ki jih organizira Društvo za elektronske športe Spid.si po celotni Sloveniji.

Potekal bo na mariborski Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, in sicer 21. in 22. aprila, ponovno pa se bo zbralo več kot 300 igričarskih navdušencev udeležilo turnirjev v različnih tekmovalnih naslovih. Dogodka se bodo udeležili tudi nekateri znani slovenski streamerji in Youtuberji, ki bodo dogajanje z dogodka prenašali na svojih Twitch kanalih.

Pripravljajo se turnirji v …

Za igralce pripravljajo turnirje v več igrah.

  • Counter Strike: Global Offensive,
  • League of Legends,
  • PUBG,
  • FIFA 18,
  • Hearthstone,
  • Fortnite,
  • Rocket League in
  • Pro Evolution Soccer.

Ostanete lahko tudi čez noč

Uradna tekmovanja bodo organizirana čez dan, vendar velika večina udeležencev na dogodku ostane tudi čez noč. Seveda pa so obiskovalci vabljeni, da se pridružijo tudi kar tako in igrajo igre po lastni izbiri, ne da bi sodelovali na katerem od turnirjev.

Poleg zabave ob igranju videoiger in druženja, bodo na Epicenter FERI Lan 16 na voljo še druge aktivnosti, ki bodo zanimive tudi za tiste, ki bi si dogodek želeli le ogledati. Na velikem platnu boste lahko spremljali prenose iger v živo, ki bodo tudi komentirani. S strani partnerja Red Bull bo v nedeljo organiziran prenos prvih kvalifikacij na svetovno prvenstvo v League of Legends 1v1, katerega zmagovalec bo odpotoval v Brazilijo.

Tudi stojnice pokroviteljev z najnovejšo računalniško opremo

Na dogodku si bo možno ogledati stojnice sponzorjev, kot so Lenovo, Red Bull, T-2 in Logitech, ki bodo na ogled razstavili svojo najnovejšo računalniško opremo in periferijo, ki jo boste lahko sami preizkusili.

Poleg večjih znamk se nam bodo kot sponzorji pridružili tudi Srednja elektro-računalniška šola Maribor ter Noctua, pogovori pa tečejo še z ostalimi priznanimi podjetji.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice