Pobrskali smo po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Več prostih delovnih mest za varnostnike v Mariboru s širšo okolico

Aktiva varovanje vabi v svoj kolektiv nove sodelavce na področju varovanja. Izbrane osebe bodo skrbele za varovanje oseb in premoženja, nadzor nad strankami, zaposlenimi, blagovnim prometom, obhode po varovanih območjih, varovanje javnih zbiranj. 

Nudijo delo za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Priložnost ponujajo tudi začetnikom, ki jim bodo omogočili mentorstvo in jih k delu priučili. Zagotavljajo vsa zaščitna sredstva, delovno obleko, zdravniške preglede, izobraževanja in usposabljanja za varno delo.

Prodajalec v vrtnem centru Kalia Ptuj

Semenarna Ljubljana k sodelovanju privabiti novega prodajalca. Izbrani kandidat bo med drugim zadolžen za prevzemanje, pregledovanje in pripravljanje blaga za prodajo, strokovno svetovanje kupcem in pomoč pri prenašanju izbranega/kupljenega blaga, polnjenje prodajnih polic in stojal in skrb za čistočo in urejenost prodajnega in skladiščnega prostora. 

Pričakujejo vsaj dve leti delovnih izkušenj in sposobnost dela v timu. Z izbranim kandidatom bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas tri mesece, poizkusno dobo en mesec in z možnostjo podaljšanja zaposlitve.

Pet prostih delovnih mest za diplomirane medicinske sestre v intenzivni terapiji

Univerzitetni klinični center Maribor je objavil pet prostih delovnih mest za medicinske sestre na Oddelku za anesteziologijo, intenzivno terapijo in terapijo bolečin, v Enoti za intenzivno medicino operativnih strok.

Od prijavljenih kandidatov pričakujejo ustrezno izobrazbo, licenco za samostojno opravljanje dela v dejavnosti zdravstvene in babiške nege, znanje slovenskega jezika na ravni C1 evropskega jezikovnega okvira in poznavanje dela z osebnim računalnikom.

Na Ptuju in Mariboru priložnosti za pismonoše

Podjetje, ki izvaja poštne storitve v svoj kolektiv vabi zanesljive kandidate, ki bi opravljali delo pismonoše na območju Ptuja z okolico ali območju Maribora z okolico.

Pričakujejo dokončano vsaj osnovnošolsko izobrazbo, vozniški izpit B kategorije, osnovno računalniško znanje in znanje slovenskega jezika. Nudijo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

V Mariboru zaposlijo avtomehanika

Podjetje Avto Triglav v svoje vrste vabi novega sodelavca za zasedbo prostega delovnega mesta Avtomehanik. Izbrani kandidat bo skrbel za izvajanje avtomehaničnih del, opravljanje rednih servisov, opravljanje diagnostičnih del z diagnostično opremo, kontrolo in dolivanje tekočin v vozilu.

Od kandidatov pričakujejo ustrezno srednjo poklicno izobrazbo,  osnovno znanje angleškega jezika, poznavanje dela z računalniškimi programi MS Office, vozniški izpit B kategorije. Delovne izkušnje so zaželjene.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice