Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Gozdar - žičničar

V Mariboru iščejo gozdarja - žičničarja, ki bo vodil dokumente o obratovanju stroja in porabi goriv in maziv, izvajal montaže in demontaže žične naprave in vzdrževal žične naprave.

Od kandidata pričakujejo ustrezen certifikat NPK in najmanj tri mesece delovnih izkušenj.

‘Pizza chef’

V mariborski piceriji La Pizzeria iščejo picopeka, ki bo pripravjal, pekel in izdajal pice ter skrbel, da mu ne zmanjka sestavin.

Ambient La Pizzerie povezuje toplino miz iz stoletnih pohorskih smrek z modernim dizajnom in nadgrajenimi kultnimi objekti.

GLS kurir

V podjetju General logistics systems - GLS na Ptuju iščejo kurirja.

GLS kurir dostavlja in prevzema pakete z dostavnim vozilom na lokalnem terenu. Delo je dinamično, delno poteka na terenu in delno v skladišču. Zaželene so izkušnje v vsaj podobni branži, niso pa pogoj.

Diplomirana medicinska sestra

V mariborskem Univerzitetnem kliničnem centru iščejo diplomirano medicinsko sestro.

Od kandidatke bodo pričakovali ugotavljanje potreb, načrtovanje, izvajanje in vrednotenje zdravstvene nege za vse življenjske aktivnosti, organizacijo in sodelovanje pri izvajanju diagnostično-terapevtskih posegov  in izvajanje diagnostično-terapevtskih posegov v okviru strokovne izobrazbe.

Asistent vodje nakupovalnega središča

Za podporo vodji nakupovalnega središča za določen čas v nakupovalnem središču Europark v Mariboru iščejo osebo za delovno mesto asistent vodje nakupovalnega središča.

Pričakujejo šesto ali sedmo stopnjo izobrazbe ekonomske ali družboslovne smeri, dobro znanje nemškega in pasivno znanje angleškega jezika in dve leti delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih.

Starejše novice