Foto: Mediaspeed
Ninna Kozorog, zdravnica in humanitarka, je z objavo na družbenih omrežjih opozorila, da je Maribor v zadnjih treh dneh »pokazal svoj obraz, ki me žalosti«.

V Mariboru in širše dobro znana zdravnica in humanitarka Ninna Kozorog, ki je na čelu društva za promocijo humanitarne dejavnosti Humanitarček, je na družbenem omrežju delila zapis, ki da misliti.

Kot je zapisala, so se po glasovanju v izboru Radia Maribor Obraz sosednje ulice leta 2020, kamor se ni prijavila sama, pojavila verižna sporočila, ki »kot poskus diskreditacije krožijo po mestu, ki sem mu zapisala srce«.

»Do mene so prišli maili, zakaj je treba 'zj**at Humanitarčka z 31.000 podporniki, ker jaz tako nisem Mariborčanka'. Smsi, da sem bila obsojena korupcije, ob katerih mi je padala iz rok skodelica metinega čaja,« je zapisala v odzivu na družbenem omrežju Facebook. 

»Res je. Povezana sem s korupcijo. Na fakulteti sva s kolegom pisala kontroverzno raziskovalno nalogo Korupcija v slovenskem zdravstvu. Odziv si lahko mislite ... Bila je kontroverzna, saj sva si upala dregniti v najbolj ranljive točke. Me pa boli, da nekdo sedaj to zlorablja proti meni ...« je odgovorila na enega izmed očitkov.

»Ne vozim Audija Q7. Ne spim s poslancem. Nimam nezakonskega otroka s poročenim moškim. Nop - nimam ljubice. Nimam nite vile na morju - žal. Nimam botra iz leve ali desne strani. Izven Humanitarčka živim precej dolgočasno in sem samo in izključno Ninna,« dodaja.

Ob tem pa se sprašuje: »Sem si po sedemnajstih letih to zaslužila? Po vseh brezdomcih, ki sem jih še kot študentka nahranila s svojimi boni? Po vsem, kar smo v društvu naredili za naše - Maribor, tudi tvoje - ljudi?« 

Komentarji (3)

Dtt (ni preverjeno)

Ne, razumem čisto tega samopomilovanja...
"Sokanandidatka" na tej lestvici, fotografka Sandra Požun, je rojena na Hrvaškem, živi na Ptuju, kar je javno znano, pa ne berem, da jo kdo zmerja, da je "nemariborčanka"...

Kritik (ni preverjeno)

Ninna ne smeš obupati zaradi nekaterih puhoglavcev ,ki vsakodnevno pljuvajo po spletu ! Spomni se Janševih twitov zoper novinarki........ bil je oproščen ! Skupaj se moramo boriti zoper sovraštvo ! Imaš mojo podporo .

Vanek76 (ni preverjeno)

Vse mi je že dolgo jasno kaj se v tej Sloveniji dogaja, pravite da ste Mariborčani patrioti, domoljubi, pa poglejte kdo vam je župan v Mariboru, je to vaš patriotizem? Ne vem zakaj tej ženski obračate hrbet, ki se z vso svojo energijo bori za revne ljudi. Pa ne takoj brisat moj komentar, naj ljudje preberejo, navsezadnje sem to napisal da se prebere in da se premišljuje.

Starejše novice