FOTO: Jan Rozman
Obiskali smo kavaro Luno na Preradovičevi ulici in se tudi sami prepričali v naziv, ki so ga prejeli.

V zadnjem tednu je potekalo glasovanje za najlepše urejeno v Mariboru po izboru naših bralcev si je ta naziv prislužila Kavarna Luna, nad čim so po besedah natakarja Alena zelo zadovoljni. Terasa pred Kavarno Luno je bolj zaživela v zadnjih dveh letih, ko se je zamenjal lastnik.

Zasebnost, udobni stoli, kavči, vreče za ležanje in senčniki prepričajo že na prvi pogled. Ob prihodi nas pričaka natakar Alen Emberšič, ki nas prijazno sprejme in razkaže najboljšo teraso v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo. Ob najinem klepetu na udobnih kavčih sva srkala domačo ingverjevo limonado, ki je bila tako po izgledu kot po okusu več kot odlična. 

»Naša terasa ima kapacitete za približno 150 ljudi. V teh toplih dneh smo najbolj znani po najboljših limonadah. Velik poudarek damo tudi na kavo, da je okusna in tudi očem prijazna. Imamo razna sedišča od klopi, palet, navadnih stolov, riževe vreče, v gozidčku imamo plastične stole, tako da se za vsakega najde nekaj. Imamo prijeten ambient, doblili smo tudi nove senčnike, zato sence ne bo manjkalo. Pomembno nam je, da smo kot ekipa vedno nasmejani, komunikativni in da vse goste postrežemo tako kot se spodobi. 

V prihodnje tudi novosti

V prihodnosti bodo postavili še kakšna igrala za otroke. Načrtujejo tudi povečanje terase zadaj na travi, kjer bodo postavili tudi ležalnike. Trenutna njihova najnovejša pridobitev pa je platno na katerem predvajajo nogomet, ob katerem se lahko ljudje zabavajo tudi ob športnem vzdušju. 

»Mi se res maksimalno trudimo, nočem zveneti samovšečno, ampak sami vemo, da je to ena izmed najboljših teras v Mariboru. Nas je pa mogoče presenetilo, da smo bili izbrani za najboljšo in smo neizmerno ponosni na to, saj vlagamo ves trud in energijo v to. Želimo, da se vsak gost počuti domače in sproščeno. Hvala vsem za glasove in vljudno vabljeni k nam,« še za konec pove Alen. 

FOTO: Jan Rozman

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice