V štartno-ciljnem prostoru bo publiko razgrela Alya.

Maraton treh src že dolgo ni “zgolj” športna prireditev, kjer se pomerijo maratonci in maratonke iz Slovenije in tujine. Je tekaški praznik, ki poleg rekreacije in športnega udejstvovanja v Radence pripelje sproščeno druženje in obilo zabave. Zaključek prireditve, ki je že tradicionalno glasbeno obarvan, bo letos gostil zvezdo večera - Alyo. Z znanimi napevi v svežih preoblekah bo poskrbela, da bo v štartno-ciljnem prostoru živahno vse do poznih večernih ur.

Prijetni pomladni dnevi, idilična pokrajina Pomurja in pester program Maratona treh src vas vabita, da tekaški praznik Radencev doživite v vsej polnosti. Uvod v pestro športno dogajanje bo ponudila novost lanskega leta - »testeninka«, ki so jo udeleženci maratona velikodušno sprejeli. Teraso hotela Radin na predvečer maratona, 17. maja, med 17. in 21. uro, po prevzemu štartnih številk ponovno zajel omamni vonj svežih testenin. Ogljikovi hidrati vam bodo zagotovili odličen vir energije, Katja Kegl Vencelj, rekorderka Slovenske planinske poti, pa vam vlila dovolj motivacije, da boste tekaški dan premagali samega sebe ... in morda postavili svoj nov osebni rekord!

Razgreto množico bo na nogah obdržala Alya 

Za veliki zaključek tekaškega dela bo z odlično glasbo poskrbela energična pevka Alya, ki je za večerno rajanje pripravila kar 3-urni koncert. Publiko bo nagovorila s svojimi starimi nostalgičnimi hiti kot so A veš, Alya, Car in Brazil, navdušila pa bo tudi s povsem novimi akustičnimi aranžmaji in znanimi napevi v svežih preoblekah.  Priljubljena izvajalka vas bo s svojim novim albumom Iz dnevne sobe za nekaj trenutkov popeljala tudi v občutek domačnosti njenega doma, obenem pa bo poskrbela dobro mero presenečenj in posebno energijo. Obeta se nam torej prav poseben glasbeni večer, ki obeta kombinacijo novega in najboljšega iz preteklih let Alyinega ustvarjanja, na katerem ne smete manjkati!

Aktivno doživetje za vso družino

Na prireditvi bo poskrbljeno tudi za vaše najmlajše, zato se lahko brez skrbi posvetite vašim tekaškim dosežkom. Otroci se bodo družili v brezplačnem otroškem vrtcu, kjer bodo od 8. do 14. ure za njih pripravljene zabavne animacije in kreativne delavnice. Ob 16. uri pa so tudi mali nadobudneži vabljeni na tek, ki je oblikovan prav po njihovi meri. Preizkusijo se lahko na krajših progah Veveričkinega in Srčkovega teka, na katerih prav vsi domov odidejo kot zmagovalci.

Radenci – popolna priložnost za sprostitev

Če vas organizatorji Maratona treh src še niso prepričali, da udeležbo na tekaškem prazniku Radencev podaljšate na celoten vikend, kopici razlogov dodajamo še enega. V sklopu paketa »Maratonski vikend« vas poleg statnine čaka še popolno razvajanje vseh čutov v Zdravilišču Radenci. Naj vonj po bližajočem se poletju, sproščena zabava do poznih ur in užitki v blagodejni mineralni vodi iz radenskih vrelcev tudi vas zapeljeta v majske Radence!

Več na: www.maraton-radenci.si.

NOVO:  NA TEK TUDI S KUŽKI!

“Maraton treh src je eden najbolj srčnih, družinskih maratonov in prav je, da vanj vključimo vse družinske člane - tudi štirinožne. V želji, da se bodo prav vsi udeleženci dobro počutili - tako lastniki in njihovi psi kot ostali tekači, bomo poskrbeli za ograjen prostor, kjer bo dogajanje potekalo pod budnim očesom izkušene strokovnjakinje za vzgojo in prevzgojo psov, kar bo udeležencem omogočilo varno okolje za prijetno druženje in izmenjavo izkušenj,” je novost predstavil Boštjan Gerlec, predsednik organizacijskega odbora Maratona treh src. 

Več o teku s kužki in ostalem programu na www.maraton-radenci.si.

Komentarji (1)

Kozmonavt (ni preverjeno)

Kaj pa Instagram model ? Nič ga ne omenjate .

Starejše novice