Slika je simbolična.
Mariborska občina išče potencialnega najemnika za občinski poslovni prostor v Melju. Za kakšen prostor gre in koliko bo moral potencialni najemnik odšteti za njegov najem?

Mestna občina Maribor je na svoji spletni strani objavila javni razpis, v sklopu katerega bo skušala najti najemnika za poslovni prostor v lasti občine.

Poslovni prostor se nahaja v Melju, natančneje na Prisojni ulici, oddaja pa se za namen raziskovalne dejavnosti. Obsega sejno sobo in tri pisarne.

Poslovni prostor je velik 231 kvadratnih metrov, izhodiščna mesečna najemnina za poslovni prostor pa znaša 999 evrov.

Občina ponuja poslovni prostor v Melju

Kot že omenjeno, bo občina skušala najti novega najemnika za poslovni prostor v lasti občine. In sicer gre za:

  • poslovni prostor v izmeri 231 kvadratnih metrov v prvem nadstropju stavbe na Prisojni ulici v Mariboru. Poslovni prostor se oddaja za namen opravljanja raziskovalce dejavnosti s poudarkom na raziskovanju vojne zgodovine. Pri tem pa izhodiščna mesečna najemnina znaša 999 evrov.

Ponujena mesečna najemnina ne sme biti nižja od objavljene izhodiščne mesečne najemnine.

Ponudbe zbirajo do 5. aprila

Občina bo z najemnikom najemno razmerje sklenila s prvim dnem v mesecu, predvidoma 1. maja, in sicer za nedoločen čas. 

Poslovni prostor se oddaja v stanju, kakršnem je, brez opreme, kot zaključena celota.

Pri tem pa je najemnik poleg najemnine in nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, za poslovni prostor dolžan plačevati tudi druge stroške, med drugim individualne te stroškega rednega vzdrževanja.

Mariborska občina bo najemno pogodbo sklenila z najugodnejšim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo najemnino za mesečni najem, a mora ponudnik pred oddajo ponudbe vplačati varščino v višini ene izhodiščne mesečne najemnine.

Potencialni najemniki ob tem izpolnijo obrazec na spletni strani občine, kjer se nahajajo tudi vse ostale podrobnosti, svoje ponudbe pa morajo poslati na naslov Mestne občine Maribor do vključno s petkom, 5. aprila, do 23.59.

Komentarji (3)

SLO (ni preverjeno)

Dragi Mariborčani. Prosim da se sprehodite po Koroški cesti od Poštne ulice pa do tržnice. Deluje kot da je skozi šla Putinova vojska. Vse v razsulu, polomljene šipe, fasade odpadajo,...!?! Zaradi stratežkega širjenja 'peš' cone je vse propadlo razen določenih gostincev pa neki kebab štubli?! V glavnem groza! Pametnjakoviči mislijo, da bodo turisti vzhičeni, ko bodo videli takšen center mesta in da bodo se vračali?!! TA GARNITURA GENIJEV MORA POD NUJNO NEKAM IZGINITI!!!

JANEZ 1 (ni preverjeno)

Center Maribora je res v slabem stanju. Smo pred kratkim šli čez center in vsem nam je bilo groza saj poznamo vrvež izpred leti. Samo se nekaj pumpajo kaj so naredili in kaj koristnega so naredili razen za svojo korist. Nevem če si bom kdaj oprostil saj sem dal županu glas v prvem mandatu kjer je bilo kar vredu a v drugem pa ga sere in sere.

Komunisticna g… (ni preverjeno)

zdruzen maribor je trdno odločen da aleksander arsenović naj odstopi iz delovnega mesta za zupana-maribora-maribor potrebuje bolj kompetentnega in predvsem sposobnega zupana kar arsenovic-NI!!!!!!maribor na noge-recimo mu-dovolj te imamo skodljivec in unicevalec mesta maribor!!!zahteva se odstop!!!odločitev je nepreklicna in se zacne izvajati takoj!!!!!

Starejše novice