Slika je simbolična.
Študentske organizacije in študentski klubi s sloganom »Častim ½ litra!«, pozivajo vse študente, naj se v čim večjem številu odločijo za darovanje krvi. Krvodajalska akcija se prihodnji teden vrača tudi v Maribor.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru ponovno prireja krvodajalsko akcijo »Častim ½ litra!«, ob tem pa poziva vse mariborske študente, da se odločijo za darovanje krvi. 

»Pozivamo vse študente, da se v čim večjem številu odzovejo na poziv, saj je v tem obdobju, ko krvi primanjkuje, tovrstno plemenito dejanje še toliko več vredno. Mariborski študentje so v več kot dvajsetih letih krvodajalskih akcij postali vzor številnim mladim po vsej Sloveniji, verjamemo, da se bodo tokratne akcije ponovno udeležili v velikem številu,« poudarja Zala Urbanija, vodja študentske krvodajalske akcije.

Krvodajalska akcija bo v Mariboru potekala:

  • v ponedeljek, 10. oktobra, med 8. in 14. uro v prostorih Študentskega kulturno-prireditvenega centra Štuk na Gosposvetski cesti,
  • v torek, 11. oktobra, med 7.30 in 17. uro in
  • v četrtek, 13. oktobra, med 7.30 in 12.30 na Centru za transfuzijsko medicino Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

Študentje ter ostali, ki bi želeli darovati kri morajo svoj prihod obvezno potrditi in se dogovoriti o uri prihoda na telefonskih številkah 041 479 242 ali 041 320 796, vsak delovni dan od 7. do 15. ure.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice