Slika je simbolična.
V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor bodo jutri, 31. decembra, pričeli s sprejemanjem prijav za cepljenje proti covid-19.

Občani, ki se zanimajo za cepljenje proti covid-19 se lahko za cepljenje prijavijo v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor od 7. do 15. ure na telefonski številki 02 22 86 200, nato izberejo številko 1, ali na elektronskem naslovu cepljenj[email protected].

Ob prijavi obvezno navedite ime, priimek, datum rojstva in kontaktno telefonsko številko. Nepopolnih prijav ne bodo mogli upoštevati.

Ko bo Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor prejel cepivo, bodo cepljenje izvedli po kriterijih, ki jih je izdalo ministrstvo za zdravje, in sicer:

  1. skupina - starostna skupina 80 in več let;
  2. skupina - starostna skupina 70 let in več;
  3. skupina - starostna skupina 60 let in več; 
  4. skupina - kronični bolniki, ki imajo večje tveganje za težji potek bolezni in skupine zaposlenih v zaščiti in reševanju;
  5. skupina – ostala populacija 

O terminih cepljenja bodo občane obveščali preko medijev in spletne strani Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor. Časovni potek cepljenja je odvisen od števila prejetih odmerkov cepiva s strani ministrstva za zdravje.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Maribor1943 (nepreverjen)

Ali bodo ti ki so cipirani se naprej potrebovali osebno in potni list ?

dd (nepreverjen)

V LUZERNU V ŠVICI JE UMRL DSO-JEVEC MANJ KOT 24 UR PO PREJETJU CEPIVA, NI IMEL COVITA ALI KAKŠNE BOLEZNI, AMPAK OČITNO JE POPOLNA CENZURA IN SE O TEM NESME PISAT V NOBENEM MEDIJU, ITAK BOJO NAREDILI COVER-UP IN BO KRIVO VSE KAJ DRUGA SAMO CEPIVO NE

RK (nepreverjen)

Negativneži sprostite se.

Starejše novice