Tudi ta teden smo ponujamo pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero izmed njih čaka ravno vas.

Izkušen prodajalec vozil

Podjetje Avto Koletnik išče izkušenega prodajalca vozil, novih ali rabljenih. Pričakujejo izkušnje s prodajo novih ali rabljenih vozil, najmanj srednješolska izobrazba, urejen družinski status brez kazenske evidence, prodajne veščine in poznavanje motornih vozil. Več tukaj.

Razvijalec ICT kontrolnih priprav in razvijalec funkcionalnih in končnih kontrolnih priprav

V kolikor imate vsaj šesto stopnjo izobrazbe s področja elektrotehnike, pa se lahko zaposlite v Elradu iz Gornje Radgone, kjer sta na voljo dve delovni mesti. 

Pismonoša

Večje okrepitve potrebuje Pošta Slovenije, saj bo zaposlila kar pet novih pismonoš, ki bodo dostavljali vse vrste pošiljk in blaga. Zaposlitev je za določen čas štiri mesece.

Sodelavec za ekspanzijo ter upravljanje in vzdrževanje poslovalnic na terenu

Za tiste, ki ste radi na terenu pa iščejo v podjetju Tedi Betriebs d.o.o. sodelavca, ki bo odgovoren za organizacijo in pripravo novih lokacij ter za tekoče vzdrževanje njihovih trgovin. 

Samostojni strokovni sodelavec za škode

Na Zavarovalnici Triglav v Murski Soboti iščejo novega strokovnega sodelavca za škode, ki bo delal na področju reševanja premoženjskih škod. Potrebna bo visokošolska izobrazba strojne ali druge tehnične smeri.

Starejše novice