Klub mariborskih študentov v soboto, 25. maja, na ŠTUK-u organizira dobrodelni dogodek Rejv s poslanstvom. Na projektu bodo sodelovali skupaj z Društvom gluhih in naglušnih Podravje v Mariboru, katerim bodo namenili del izkupička od nakupa vstopnic.

»Humanitarnost, dobrodelnost ter pomoč mladim in drugim v stiski, so ene izmed vrednot našega društva. V društvu KMŠ želimo na različne načine opozarjati na stiske, ki jih doživljajo drugi. Kaj slišite, ko ni česa slišati? Ali vsi enako razumemo glasbo? Ljudje se namreč ne zavedamo kako pomemben je sluh, da smo lahko hvaležni kaj slišimo in kakšna čustva ob tem doživljamo,« pojasnjujejo pri Klubu mariborski študentov.

Rejv s poslanstvom je dobrodelni dogodek, ki ga Klub mariborskih študentov pripravlja v sodelovanju z Društvom gluhih in naglušnih Podravje v Mariboru. V soboto, 25. maja, bodo v prostorih Štuka rejvali z namenom.

Nastopili bodo znani DJ-i, kot so The Yellowheads, Aney F, G8, DVID in drugi, ki bodo poskrbeli za odlično vzdušje in opomnili na različne občutke ob poslušanju glasbe. Del izkupička od nakupa kart bodo namenili Društvu gluhih Maribor.

Komentarji (2)

Diver (ni preverjeno)

ti studenti so vedno nolj nori.Pa kaki rejv za naglusne @a ste res vsi zakajeni ?

Jaja (ni preverjeno)

No, za naglusne še razumem. Ne razumem pa za gluhe.

Starejše novice