Ministrstvo za infrastrukturo je izdalo nov sklep, s katerim se imetnikom dnevnih, tedenskih, mesečnih, polletnih in letnih vozovnic integriranega javnega potniškega prometa podaljša veljavnost.

Mestna občina Maribor bo imetnikom dnevnih, tedenskih, mesečnih, polletnih in letnih vozovnic integriranega javnega potniškega prometa podaljša veljavnost, saj jih zaradi zaustavitve javnega prometa od 16. novembra ni moč koristiti.

Celoten sklep z navedenimi roki podaljšanja različnih vozovnic integriranega javnega potniškega prometa je dostopen tukaj.

V njem je med drugim tudi določeno, da ni mogoče uveljavljati vračila kupnine za terminske vozovnice.

V skladu z odločitvijo ministrstva bodo ravnali tudi v mestnem potniškem prometu v Mariboru

V mariborskem mestnem potniškem prometu bodo kupcem njihovih mesečnih avtobusnih vozovnic za november in letnih šolskih vozovnic po ponovni vzpostavitvi mestnega linijskega prometa ustrezno podaljšali njihovo veljavo, so sporočili z Mestne občine Maribor.

Enako bo veljalo tudi za terminske vozovnice za krožno kabinsko žičnico na Pohorju

Enako bo veljalo tudi za mesečne, polletne in letne vozovnice za krožno kabinsko žičnico na Pohorju, so še sporočili.

Medtem imetniki mesečnih in letnih avtobusnih vozovnic, ki so na podlagi njih pridobili potrdilo za brezplačno parkiranje v belih conah do konca novembra, do podaljšanja vozovnic za to obdobje ne bodo upravičeni.

S podrobnejšimi informacijami bodo potnike seznanili ob ponovnem začetku delovanja javnega potniškega prometa.

Starejše novice