Po dogodku ne spreglejte fotografske razstave nogometnih utrinkov Mariborinfo (foto: Mariborinfo/Jure Banfi).
Legendarni nogometaš Marcos Tavares bo v nedeljo na tekmi Maribor – Mura še zadnjič zaigral kot kapetan vijoličastih in se nato poslovil od zelenic. 

Zaključek uspešne kariere bo Marcos Tavares z nogometnimi navdušenci proslavil na dogodku Meet&Greet v ponedeljek, 23. maja, ob 17. uri v nakupovalnem središču Europark

Priljubljeni Tavares bo na osrednjem prireditvenem prostoru pozdravil svoje zveste navijače, ki mu bodo lahko segli v roko in čestitali za nepozabne trenutke na nogometnih igriščih.

Če si še niste zagotovili izvoda knjige Legenda, v kateri Marcos razkriva svojo življenjsko pot, bo v ponedeljek idealna priložnost, da si priskrbite podpisani izvod.

Del zneska od prodanih knjig bodo podarili društvu UP-ornik.

Ne zamudite druženja z legendarnim Marcosom Tavaresom v Europarku (foto: AV studio).

Fotografska razstava z nepozabnimi utrinki

Dogodku se z razstavo čustvenih fotografij slovesa Marcosa Tavaresa od Ljudskega vrta pridružuje tudi spletni medij Mariborinfo.

Razstavo 21 fotografij slovesa legendarnega napadalca Maribora, ki jih je posnel športni fotograf Mariborinfo Jure Banfi, bo v Europarku Maribor na ogled vse od ponedeljka, 23. maja, v nadstropju nasproti trgovine Peek&Cloppenburg.

Vtise, ki jih je ujel že pred pričetkom zadnje tekme klubske legende, je moč čutiti iz samih fotografij, ob njih pa boste lahko prebrali tudi življenjsko zgodbo in zanimiva dejstva o nogometnem čarovniku, ki jih je pripravil športni novinar Mariborinfo Peter Dominko.

Razstava bo vsekakor pritegnila ne le navijače Maribora, ampak vse ljubitelje nogometa.

Tavares bo na dogodku Meet&Greet z zvestimi navijači proslavil zaključek svoje sijajne kariere (foto: športna agencija Proelium).

Osvojite druženje z legendo mariborskega nogometa

V Europarku že nestrpno pričakujejo sprejem brazilskega nogometaša, za obiskovalce pa pripravljajo pestro dogajanje in privlačne nagradne igre.

Na družabnem omrežju Facebook že poteka nagradna igra, v kateri bodo tri družine osvojile druženje z Marcosom Tavaresom po dogodku.

Meet&Greet z Marcosom Tavaresom je dogodek, ki ga vsi ljubitelji nogometa in navijači Nogometnega kluba Maribor ne smete spregledati. Organizatorji ob koncu Tavaresove sijajne športne kariere obljubljajo odlično zabavo in številna presenečenja.

Ne zamudite druženja z legendo mariborskega nogometa ta ponedeljek, ob 17. uri v Europarku!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice