Ko se sline pocedijo tudi ob večerih, je v Mariboru kar nekaj picerij, ki vam bodo okusno italijansko jed pripeljale tudi na dom.

Velikokrat nas na večer zagrabi lakota ali pa skupaj z nenapovedanimi obiski, medtem ko v hladilniku ni ničesar pametnega, s čimer bi jo lahko potešili. Morda pa je čas s prijatelji pomembnejši od priprave hrane ali pa je dan bil kvečjemu predolg za dodatno trošenje energije v kuhinji.

In malo je posameznikov, ki se jim ne bi pocedile sline ob mamljivem vonju pice. A ko se nam pot do picerije zdi absolutno predolga in odveč, ni boljšega, kot se pocrkljati z dostavo, ki jo ponujajo nekatere picerije.

Preverili smo, katere picerije v Mariboru so tiste, ki potolažijo lačne, zaposlene ali pa zgolj lenobne želodce, in katere pripeljejo vročo pico v topel dom tudi v hladnem in poznem večeru.

Številke so navedene na spletnih straneh omenjenih picerij, pri tem pa velja omeniti, da nekatere kot pogoj navajajo vrednost minimalnega naročila (navadno 5 ali 7 evrov), nekatere za različno oddaljene lokacije zaračunavajo različno, spet druge pa dostavo ponujajo popolnoma brezplačno.

Na dostavo pice se čaka nekje od 45 minut do 1 ure in pol.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice