Vir: Supernova Qlandia Maribor
Ste vedeli? V nakupovalnem centru Supernova Qlandia Maribor je na voljo brezplačno hitro testiranje na covid-19. To lahko tam opravite vsak dan, od ponedeljka do sobote.

Potrebujete hitri antigenski test za izpolnjevanje pogoja PCT? Brez predhodnega naročanja lahko tega opravite tudi ob obisku mariborskega nakupovalnega centra.

Vsi obiskovalci nakupovalnega središča lahko od ponedeljka do sobote, med 9.00 in 13.00 in med 13.30 in 20.00, opravite hitri antigenski test in se nato brez skrbi odpravite po nakupih ali si privoščite kavo ali kosilo. 

Testiranje poteka pred glavnim vhodom v nakupovalni center. Opravljajo neinvezitve odvzeme brisov, ki se ne razlikujejo od tistih, ki so vzeti v zdravstvenih domovih.

Vir: Supernova Qlandia Maribor

Zanimanja za testiranje je veliko

V nakupovalnem centru Supernova Qlandia Maribor pojasnjujejo, da je zanimanja za testiranje veliko. Največje povpraševanje je v ponedeljek, sredo, petek in soboto.

Testi so brezplačni za vse osebe z urejenim zdravstvenim zavarovanjem v Sloveniji, za ostale in tuje državljane pa so testi plačljivi.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice