Slika je simbolična.
Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor organizira dan odprtih vrat z namenom množičnega cepljenja proti covid-19. Za vse občane mesta Maribor in okoliških občin bo na voljo cepljenje brez predhodnega naročanja.

Množično cepljenje bo potekalo v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja Maribor, in sicer: 

  • v četrtek, 17. junija, med 9. in 13. uro, ter med 14. in 19. uro,
  • v petek, 18. junija, med 8. in 13. uro, ter med 14. in 19. uro.

Katero cepivo bo na voljo? 

V četrtek bodo cepili s cepivom Johnson & Johnson, v petek do porabe zalog prav tako napovedujejo cepljenje s cepivom Johnson & Johnson, preostale bodo cepili z AstraZeneco.  

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor pojasnjujejo, da imajo na razpolago 3500 odmerkov cepiva Johnson & Johnson in 13.500 odmerkov cepiva AstraZeneca.

Na cepljenje se ni potrebno predhodno naročiti. Občanke in občani, ki se želijo cepiti, morajo imeti s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument. Ob prihodu na mesto cepljenja bo vsak posameznik prejel list z zaporedno številko.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

PA SAJ NISMO FUKJENI DA BI SE CEPILI ZA NEKAJ KAR IMA 0,1% MOŽNOSTI ZA TEŽJI POTEK, NITI 50% PREBIVALSTVA SE NE BO CEPILO ZATO PA JE IZ DNEVA V MANJ MANJ ZANIMANJA IN CEPIVO OSTAJA HAHAHAA, NISTE PA Z DVEMA ODERMKOMA CEPILI ŠE NITI 30% PREBIVALSTVA, HVALABOGU DA JE ŠE DOVOLJ NORMALNIH LJUDI V DRŽAVI

aa (nepreverjen)

Z napisanim dokazuješ nasprotno.

In reply to by dd (nepreverjen)

Starejše novice