Na družbenem omrežju Facebook so se pred dnevi pojavile fotografije stanovanja, v katerem v nemogočih pogojih živi invalid.

»To je kopalnica ubogega invalida, prosim, pomagaj tudi ti!« je zaprosila humanitarka Katarina Goričan Pokrivač in dodala fotografije stanovanja, ki ni dostojno človeka. 

V odročnem delu Štajerske v tem stanovanju živi dializni in srčni bolnik, ki ga je humanitarka našla sama. Pravi, da moški sam ne bi prosil za pomoč. 

Veliko dobrotnikov je moškemu že pomagalo, humanitarka pa išče še vodovodarja, rojstnodnevno torto in nekaj božičnih večerij za ljudi v stiski. 

»Od 11. do 13. decembra bodo pridni fantje prostovoljci v Kungoti pri gospodu iz objave kompletno renovirali njegovo stanovanje. Nujno potrebujemo še vodovodnega inštalaterja, prosim naj me pokliče, da bi še v tem tednu šel k njemu postoriti, kar je treba,« za pomoč prosi humanitarka Katarina Goričan. 

Gospod pa ima 14. decembra rojstni dan, na ta dan pa bi ga zagotovo razveselila tudi torta. Tako humanitarka prosi še, da bi kak prijazen donator gospodu spekel torto. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice