Vir leve slike: Bobo; vir desne slike: posnetek zaslona twitter Zballe
Po spletu je zaokrožil videoposnetek, ki prikazuje verbalni spor med stranko in varnostnikom pred nakupovalnim centrom Mercator Šiška.

Veliko pozornosti na družbenih omrežjih je v zadnjih dneh pritegnil spor med varnostnikom in stranko, ki se je začel zaradi preverjanja izpolnjevanja pogoja PCT.

Ni želela pokazati potrdila PCT

Stranka ob vstopu v nakupovalni center Mercator Šiška ni želela pokazati potrdila o izpolnjevanju pogoja PCT, zato je varnostnik v objekt ni spustil. 

Stranka se je razjezila in začela varnostnika snemati. Na posnetku je med drugim slišati, da varnostnik samo opravlja svojo dolžnost, stranka pa odgovarja: »Tudi Hitler je imel izvrševalce navodil.«

Po tem se je varnostnik zelo razjezil. Ženska s snemanjem ni prenehala, kljub temu da je varnostnik večkrat izpostavil, da ne želi, da ga snema.

V prepir se je vključila še ena ženska, ki je med drugim izpostavila, da za vse veljajo enaka pravila.

Celotno dramo si oglejte v posnetku.

Komentarji (18)

Pikonca99 (ni preverjeno)

Omenjena gospa, da se lepo izrazim je stara znanka policije. Romana Brzin, ki hodi okoli in nadleguje tako medicinsko osebje, doktore, varnostnike, snema vse poprek, kriči, predava kako je prav cepiti ... zanimivo pa je, da je zaposlena na ARENA TV, kjer prodaja oblačila. Zanimivo pa je, da sem dobila iz strani tvja, da gospa izpolnjuje PCT pogoj za delo. Sprašujem se, je proti brisu, pctju, cepljenju vsem ... a hkrati pa sama dela to! Kako je lahko še verodostojna. Podn od podna! Tole njeno početje ostro obsojam! In srčno upam, da bo Tv ukrepala in by by!

Rola (ni preverjeno)

Tej provokatorki bi moral eden varnostnik stopit v njene smrdljive lape in to bo slej ko prej tudi doživela. Nesnaga od ženske...

Slo1964 (ni preverjeno)

Tudi ta fašist jih bi kmalu dobil po smrdljivem rilcu

In reply to by Rola (ni preverjeno)

Rola (ni preverjeno)

V tej zgodbi je fašistkinja nevzgojena pokvarjenka ki si bo nabrala kar nekaj položnic.

In reply to by Slo1964 (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Zopet se nam fsi smejijo ... !

df4 (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kje dafuq je Mercator Šiška?

SLO (ni preverjeno)

V Kolumbiji.

In reply to by df4 (ni preverjeno)

pohorskisvizec

Baba zmešana....konec!

ip (ni preverjeno)

Zakaj so taki avanturisti vedno sami. Naj jih gre nekaj deset mimo pa se lahko ovi dere kolko hoče.

Neviden (ni preverjeno)

Tega čoha od varnostnika enkrat po buči,pa bo mir.

Rola (ni preverjeno)

Bravo varnostnik. Še tisti telefon bi ji mogel nabit v čelo. Ja ja zmeraj so v problemih osebki brez vzgoje in osnove kulture.

In reply to by Neviden (ni preverjeno)

Svobodnjak (ni preverjeno)

Prav ima ženska.....ne pokažem vam več nič...če se me dotakneš, adijo rokica...to vam bo nova realnost.....koji debil....bomo pa 10 nas hodlo v centre ven in not, ven in not....Romana spoštovanje, ker kljukci je itak ne premorejo....lp

Rola (ni preverjeno)

Ne rabiš nič kazat pa boš ostal pred vrati. Upam da se srečama pa da vidiva katera rokica bo bolj bolela. Starši so te pozabili vzgajat pa si z ulično vzgojo konstantno v problemih.

In reply to by Svobodnjak (ni preverjeno)

Jakove (ni preverjeno)

svobodnjak koja si ti budala.

In reply to by Svobodnjak (ni preverjeno)

viola (ni preverjeno)

Moraš biti pa res fejst fukjen da ne moreš pokazat ta kurčev pct pogoj pri vstopu in v trgovini nosit maske tistih 15 minut ko nakopuješ. Že iz solidarnosti ker trgovci morajo nosit masko tudi po 8 ur pa ni panike.

pohorskisvizec

Škoda, da niso poklicali na psihiatrijo, da jo dajo na 1 pregled....100%, da tam ostane!

Se bo že enkra… (ni preverjeno)

Vsaj ena, ki se bori za naše naše pravice! Žal more na tak način, ker smo mi sami pustili, da je to šlo vse skupaj predaleč! Se strinjam, da ti, ki opravljajo delo niso nič krivi, (obnašanje varnostnika je pa tudi totalno neinteligentno in brezobzirno, vem, da vam taki gredo že na živce, ampak če bi gospo ignorirali in se ne ukvarjali z njo, do prepirov nebi prišlo, sej pa noče nič slabega, samo bori se dobesedno za svojo osnovno pravico!) ampak ne pozabimo, BREZ NAS NI NJIH! (velikih gospodov).. Če bi vsi rekli konec in nebi jeb*** nič kaj nam gospodje iz ozadja velevajo bi zgodba bila drugačna. Tak da varnostniki, zaposleni.. Če vsi rečemo NE, kaj pa bodo? Prodali Slovenijo? Odpustili čisto vse v državi?? mhm sigurno.. Prosim, spreglejte kaj se dogaja in nehajte biti eksperimentalne miške, RESNICA že dolgo kroži, le prisluhniti je treba. Vsem zdravnikom, vsem intelektualcem in ljudem, ki vedo kaj govorijo in že dolgo DOKAZUJEJO kak hudi BULLSHIT je vse kaj se dogaja. Imejte se radi, bodite empatični in začnite uporabljat svojo glavo moji dragi ljudje. :)

SLO (ni preverjeno)

Za kakšne pravice se bori ta primitivka? Ta retardiranka snema vse naokrog pa ji nihče tega ni dovolil! Osnovne pravice veljajo le v miru! Tudi v vojnem stanju so kršene človekove pravice! Da bi vsi rekli stop temu stanju bi še nekako šlo toda takšnih neolikanih patronov je na srečo le nekaj procentov tako, da takšna mnenja ne štejejo skoraj nič! Očitno pa je, da nekateri ne morete misliti le z svojo glavo!

In reply to by Se bo že enkra… (ni preverjeno)

Starejše novice