Oglejte si notranjost in okolico zapuščenih objektov skozi oči drznega mestnega plezalca.

Nevarni podvigi pustolovcev, ki raziskujejo skrite kotičke propadajočih zgradb in se brez varoval vzpenjajo na različne lokalne znamenitosti, na svetovnem spletu pritegnejo mnoge gledalce.

Tudi Podravje z okolico je, kot kaže, hvaležen teren za ljubitelje adrenalina. Z vami delimo vrtoglavi posnetek, ki nam ga je posredoval skrivnostni urbani plezalec.

Drznež se je med drugim že povzpel na Mlinopekov silos v Murski Soboti, raziskoval je zapuščene prostore nekdanje tovarne Mura ter gledalce popeljal v notranjost propadlega dvorca Matzenau v Prosenjakovcih.

In, kot kaže, mu izzivov še ni zmanjkalo. Tokrat je namreč obiskal še dva zapuščena objekta v naši okolici - zapuščeno tovarno dušika v Rušah ilendavsko opekarno. 

V videu si oglejte, kako je premeril njune strehe, drogove in tramove.

Avtor posnetkov nam je sicer že pred časom razkril, da se s tovrstnim početjem ukvarja že nekaj časa. Kot zagotavlja, njegov namen nikakor ni motenje posesti, temveč se je plezanja lotil v želji po adrenalinskem doživetju. 

Poudariti pa seveda velja, da gre za skrajno nevarno početje, saj so se mnogi podobni podvigi po svetu končali tudi s smrtjo. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Thadd (nepreverjen)

Dooolgocasnooo

beter (nepreverjen)

Trespassing ali motenje posesti je protizakonito ter kaznivo in če so to Vam zdi zanimivo se lahko malo zamislite nad svojo uredniško politiko.

Starejše novice