Tudi tokrat smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda je katero izmed njih namenjeno ravno vam.

Zdravnik medicine dela, prometa in športa

Zasebna ordinacija medicine dela, prometa in športa Naton zaradi povečanega obsega dela zaposli zdravnika medicine dela, prometa in športa. Zaželjene so nekajletne izkušnje s področja medicine dela, prometa in športa.

Samostojni in odgovorni arhitekt

Podjetje Lumar išče arhitekta, ki bo lahko samostojno in odgovorno projektiral v vseh fazah projekta. Pričakujejo sedmo stopnjo izobrazbe in najmanj najmanj tri leta delovnih izkušenj na področju projektiranja arhitekture.

Iščejo prodajalce

Trgovec Tuš hipermarket išče prodajalce v Mariboru in Ptuju. Od zaposlenih pričakujejo veseje do dela s strankami, spremljanje zalog z blagom, polnjenje in urejanje prodajnih polic.

Zaposluje tudi McDonald's

Imate radi McDonald's? To je torej vaš trenutek! Ponujajo fleksibilen delovni čas in dobro urno postavko.

Računovodja za izterjave

Podjetje Trenkwalder išče računovodjo za izterjave. Iščejo osebo, ki ima zaključeno peto stopnjo izobrazbe ekonomske, poslovne ali druge sorodne smeri, vsaj tri leta delovnih izkušenj in poznava postopek izterjave.

Prodajni svetovalec in komercialist na terenu

Podjetje Medimpeks išče prodajnega svetovalca in komercialista na terenu. Od zaposlenega bodo zahtevali prodajo zdravstvenih pripomočkov v zobozdravstvu, delo na terenu, skrb za obstoječe stranke in iskanje novih, predstavitve prodajnega programa …

Komentarji (1)

Emma23 (ni preverjeno)

Starejše novice