Slika je simbolična (foto: Miloš Vujinović).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Mariboru

Psiholog

Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor išče psihologa v centru za krepitev zdravja.

Delovne naloge vključujejo izvajanje samostojnega psihološkega preventivnega dela, svetovanje in dajanje psihološke pomoči osebam, izvajanje psihoedukativnih delavnic, izvajanje individualnih pogovornih ur, delovanje v lokalni skupnosti ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije, opravljen strokovni izpit v zdravstvu, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Voznik

Pošta Slovenije išče voznika.

Delovne naloge vključujejo opravljanje prevozov in dostavljanje pošiljk in blaga, prevoz poštnih sklepov, nakladanje in razkladanje poštne tvarine, materiala in blaga, vzdrževanje vozila, dostavljanje, paketnih, paletnih in težjih, kosovnih pošiljk in blaga, dostavljanje pošiljk hitre pošte ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, šestmesečne delovne izkušnje ter vozniško dovoljenje.

Vodja elektro del

Javno podjetje Nigrad išče operativnega vodja elektro del.

delovne naloge vključujejo organiziranje, vodenje in nadziranje del, pripravljanje operativnih planov, strokovnih podlag, postopkov in ukrepov za izvajanje del, pripravo ponudb in izmer na terenu, pripravo obračunov po proračunski postavki in nadzor porabe sredstev, reševanje tehničnih in tehnoloških zastojev v procesu, usklajevanje in kontroliranje poteka dela ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja elektrotehnike oziroma energetike ter devetmesečne delovne izkušnje.

Izdelovalec lesenih objektov

Podjetje za proizvodnjo montažnih hiš Mecer hiše išče v Mariboru izdelovalca za izdelavo ter sestavo lesenih objektov v proizvodnji.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Direktor

Center za socialno delo Maribor išče direktorja.

Direktor centra zastopa in predstavlja center, organizira in vodi strokovno delo ter poslovanje centra, odgovarja za zakonitost dela v centru, predlaga svetu centra program dela in finančni načrt ter je odgovoren za njuno izvrševanje, predlaga letno poročilo, sprejema splošne akte centra, ki urejajo pomembna vprašanja v zvezi z delovanjem centra ter podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba, petletne delovne izkušnje ter opravljen strokovni izpit na področju socialnega varstva in upravnega postopa.

Delovna mesta na Ptuju in v okolici

Slaščičar

Gostinstvo Pomaranča išče na Ptuju slaščičarja za pripravo sladic in sladoleda.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter trimesečne delovne izkušnje.

Ekonomist

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče strokovnega sodelavca za ekonomsko področje.

Delovne naloge vključujejo pripravo zaključnih, letnih in obdobnih poročil, pripravo finančnega načrta, izdelavo računovodskih izkazov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Ravnatelj

Osnovna šola dr. Ljudevita Pivka išče na Ptuju ravnatelja.

Delovne naloge vključujejo vodenje vzgojno izobraževalnega zavoda v osnovni šoli s prilagojenim programom. 

Kandidat mora imeti pedagoške, vodstvene, organizacijske in druge sposobnosti za uspešno vodenje vzgojno izobraževalnega zavoda. Za prijavo pa je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter petletne delovne izkušnje.

Picopek

Podjetje FC Drava išče picopeka.

Delovne naloge vključujejo samostojno pripravo pic, ročno vlečenje, raztegovanje in oblikovanje testa, skrb za higieno pri delu z živili ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Slaščičar

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče slaščičarja.

Delovne naloge vključujejo predpripravljanje, razdeljevanje sladic in napitkov, pripravo in peko dietnih slaščic ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Skladiščnik

Podjetje Benko-Tehna išče skladiščnika v trgovini z železnino.

Delovne naloge vključujejo razklad in naklad blaga z viličarjem, skladiščenje, pripravo in embaliranje blaga, razvoz blaga s kombijem, razrez cevi in pločevin ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Socialni delavec

Zavod svetega Cirila in Metoda za socialnovarstveno, zdravstveno in vzgojno izobraževalno dejavnost Beltinci išče socialnega delavca.

Delovne naloge vključujejo sprejem vlog in pripravo za odločanje o sprejemu, načrtovanje in izvajanje vseh postopkov v zvezi s sprejemi, premestitvami in odpustom stanovalcev, oblikovanje in izpopolnjevanje življenja v domu, izvajanje socialne politike ter podobna dela.

Za prijavo pa je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja socialnega dela ter triletne delovne izkušnje. Potreben je tudi opravljen izpit iz socialnega varstva.

Čistilec

Osnovna šola I Murska Sobota išče čistilca za čiščenje in pospravljanje šolskih prostorov.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Računovodja

Osnovna šola I Murska Sobota prav tako išče računovodjo za opravljanje računovodskih del ter druga podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije ter dvoletne delovne izkušnje.

Komentarji (2)

Cafurji (ni preverjeno)

Zakaj pri božji volji ne napišete zraven bruto plačo tako kot v vseh drugih evropskih državah. Se sramujete tole objaviti in bojite da ne bi dobili niti ene prošnje? Tako se ve, da je plačilo na minimalcu. Deloiskalcem svetujem da si raje iščejo delo v Avstriji za 2x večjo plačilo, delodajalci pa raje oglašujte vaše oglase po Albaniji.

lodko (ni preverjeno)

Tekmujejo med sabo kdo bo ponudil najbolj mizerno placo ter pogoje dela. Posta slovenije voznik C placa je kaksen stotak cez minimalcea tj 1000 neto avstrijska posta cez mejo ponuja 2200 neto 14x za 6 urni delovnik. Ce je cilj odgnat vse kar je delovnosposobno cez mejo ste na dobri poti.

Starejše novice