Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Maser

Podjetje Eurotas hoteli išče v Mariboru wellness svetovalca ter maserja.

Delovne naloge vključujejo strokovno izvajanje spa storitev, skrb za tehnično usposobljenost, skrb za urejenost zunanjih ter notranjih prostorov, sodelovanje pri oblikovanju novih prodajnih storitev ter podobno.

Pri tem je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja frizerskih ali drugih lepotilnih storitev ter šestmesečne delovne izkušnje. Zaželeno je tudi izobraževanje s področja masaž in wellness storitev.

Mehanik za pomoč na cesti

AMZS išče v Mariboru mehanika za pomoč na cesti. 

Delovne naloge vključujejo vožnjo vlečnega oziroma osebnega vozila, izvajanje popravil motornih vozil na terenu, izvajanje avtomehaničnih in avtoelektričarskih opravil v delavnici, izvajanje testiranj v delavnici ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja motornih vozil, vozniško dovoljenje B in C kategorije, usposobljenost za nudenje prve pomoči, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Računalnikar in učitelj računalništva

Osnovna šola borcev za severno mejo Maribor išče računalnikarja oziroma učitelja za zgodnje poučevanje računalništva v osnovni šoli.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje ali prejšnja visokošolska univerzitetna, strokovni izit ter šestmesečne delovne izkušnje.

Serviser

Družba za inženiring, proizvodnjo in trgovino Mikro+Polo išče serviserja. 

Delovne naloge vključujejo pripravo ponudb za storitve, pripravo in obdelavo delovnih nalogov, dogovarjanje s kupci, dogovarjanje z dobavitelji glede tehničnih podrobnosti ter težav, izvajanje inštalacij, popravil in drugih storitev v delavnici in na terenu, pregled aparatov in priprava garancijskih listov ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ali višja strokovna s področja elektronike in avtomatizacije ter dvoletne delovne izkušnje.

Dietni kuhar

Dom Danice Vogrinec Maribor išče dietnega kuharja za pripravljanje živil ter kuhanje dietnih jedi ter napitkov za stanovalce. 

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva ali živilske tehnologije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Organizator turističnega vodenja

Javni zavod za turizem Ptuj išče organizatorja turističnega vodenja.

Delovne naloge vključujejo izobraževanje in posredovanje vodniške službe, aktivno sodelovanje pri oblikovanju informacij v tiskanih in elektronskih oblikah, sodelovanje z zunanjimi institucijami, po potrebi izvajanje del informatorja, odgovarjanje in skrb za pridobivanje informacij ter stalno in nemoteno delovanje centra, obiskovanje turističnih sejmov in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja gostinstva in turizma, znanje dveh tujih jezikov, opravljen izpit za turističnega vodnika ter štiriletne delovne izkušnje.

Knjižničar

Osnovna šola Podlehnik išče knjižničarja za delo v osnovnošolski knjižnici.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalnih znanosti ali izobraževanja učiteljev ter opravljen strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Spravilo pridelkov v kmetijstvu

Kmetijska oskrba Vidovič išče delavce za obiranje grozdja ter jabolk.

Za prijavo ni potrebna posebna izobrazba, prav tako niso potrebne delovne izkušnje.

Vodja prehrane

Dom upokojencev Ptuj išče vodjo prehrane v dislociranih enotah.

Delovne naloge vključujejo načrtovanje, organiziranje, vodenje, kontroliranje in ocenjevanje dela v dislociranih enotah zavoda, načrtovanje sistema prehranjevanja stanovalcev v dislociranih enotah zavoda, vključno z dietno prehrano, pomoč pri sestavljanju in pripravi jedilnikov, pomoč pri pripravi živil in kuhanje jedi, diet in napitkov za stanovalce ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja hotelirstva ali gostinstva ter dvoletne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Voznik avtobusa

Avtobusni promet Murska Sobota išče voznika avtobusa za prevoz potnikov z avtobusom, pobiranje voznine in izdajanje vozovnic, pomoč potnikom, pisanje potne dokumentacije ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ali osnovnošolska, enoletne delovne izkušnje ter vozniško dovoljenje B, D in C kategorije.

Učitelj naravoslovja

Osnovna šola Grad išče učitelja naravoslovja na predmetni stopnji, dopolnilnega in dodatnega pouka na predmetni stopnji ter poučevanje v oddelkih podaljšanega bivanja in jutranjega varstva.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje ali prejšnja visokošolska univerzitetna, strokovni izpit ter potrdilo o nekaznovanosti, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Proizvodno-skladiščni delavec

Podjetje Panvita išče proizvodno-skladiščnega delavca za predpripravo in pripravo piščančjega mesa za pakiranje, pakiranje mesnih izdelkov na liniji, pripravo embalaže, etiketiranje izdelkov in podobno.

Za prijavo je potrebna le osnovnošolka izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Upravnik nepremičnin

Podjetje Fisa nepremičnine išče upravnika nepremičnin.

Delovne naloge vključujejo pregledovanje prispelih računov, vzdrževalna dela, pri čemer spremlja količine, obseg in cene glede na ponudbe, potrjevanje pravilnosti računov, pripravljanje pisnih odgovorov, in terminskih planov, pripravljanje pogodb in podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kuhar

Dom Kuzma išče kuharja za pripravo jedi ter serviranje hrane v jedilnici doma.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja živilske tehnologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Starejše novice