Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Mehanik

Avto Jarc išče v Mariboru avtomehanika za mehanska popravila avtomobilov z znanjem elektronike.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Monter pohištva

Podjetje Mikro+Polo išče v Mariboru monterja oziroma elektroinštalaterja pohištva.

Delovne naloge vključujejo vgrajevanje, vzdrževanje in servisiranje električnih sistemov v sklopu laboratorijskega pohištva, izvajanje montaž laboratorijskega pohištva v delavnici in pri strankah, pretežno v tujini, vodenje dokumentacije in dogovorov z naročniki, vezanih na izvedbo elektroinštalacij.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja elektrotehnike ter dvoletne delovne izkušnje.

Delo v muzeju

Pokrajinski muzej Maribor išče strokovnega sodelavca.

Delovne naloge vključujejo pomoč pri postavitvi razstav, izvedbo razstavne in stavbne opreme, aktivno sodelovanje pri postavitvah in podiranju razstav, nabavo potrošnega materiala in sredstev za delo, skrb za vzdrževanje stavbe, opreme in naprav ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Receptor v hotelu

Hoteli in turizem Rogaška iščejo v Mariboru receptorja v hotelu.

Delovne naloge vključujejo delo na recepciji hotela, sprejem gostov, potrjevanje rezervacij, izstavljanje računov, podajanje informacij po telefonu in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Strokovni koordinator

Pošta Slovenije išče v Mariboru strokovnega koordinatorja.

Delovne naloge vključujejo strokovno koordiniranje in upravljanje aktivnosti ter svetovanje na področju upravljanja procesov informacijsko-komunikacijske tehnologije, razvoja in prodaje informacijskih storitev, sodelovanje pri pripravi in izvajanju poslovne politike družbe, sodelovanje s pogodbenimi partnerji in zunanjimi institucijami ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter petletne delovne izkušnje.

Zobni asistent

Zasebna zobna ambulanta Željka Bartolić-Martinez išče na Ptuju zobnega asistenta oziroma asistentko za vodenje baze pacientov, naročanje pacientov ter asistenco pri zobozdravstvenih posegih.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstva ter petletne delovne izkušnje.

Mojster luči

Mestno gledališče Ptuj išče mojstra luči.

Delovne naloge vključujejo vodenje scenske razsvetljave in upravljanje z regulatorjem, oblikovanje scenske razsvetljave za predstave v produkciji Mestnega gledališča Ptuj in prireditve drugih izvajalcev, sodelovanje pri pripravi lučnega scenarija svetlobe, vodenje tehnične lučne vaje po navodilih režiserja, izvajanje lučnih sprememb po zamisli oblikovalca luči in režiserja ter podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna ali prejšnja višješolska izobrazba s področja tehnike ter dvoletne delovne izkušnje.

Računovodja

Šolski center Ptuj išče računovodjo za vodenje glavne knjige, pomožnih knjig in pomožnih evidenc, izdelavo analiz, poročil, izstavljanje računov, knjiženje izdanih in prejetih računov, vodenje postopkov izterjave zapadlih neplačanih terjatev ter podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja ekonomije ter enoletne delovne izkušnje.

Tehnični delavec

Vrtec Ptuj išče tehničnega delavca.

Tehnični delavec skrbi za prevoz hrane ter perila med enotami zavoda, skrbi za tehnično brezhibnost in za redno vzdrževanje službenih vozil, skrbi za protipožarno varnost poslovnih prostorov, kosi travo, ureja drevje in skrbi za urejenost okolice zavoda ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Gozdar - traktorist

Slovenski državni gozdovi iščejo v Murski Soboti gozdarja oziroma traktorista.

Delovne naloge vključujejo izvajanje spravila lesa in sodelovanje pri sečnji, izvajanje gozdno gojitvenih in varstvenih del, krojenje in obdelovanje gozdnih sortimentov, prevažanje gozdnih lesnih sortimentov, nakladanje in razkladanje gozdnih lesnih sortimentov, navezovanje, zbiranje in vlečenje lesa ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gozdarstva ter trimesečne delovne izkušnje.

Prodajalec

Posestvo Passero išče v Moravskih Toplicah prodajalca.

Delovne naloge vključujejo podajo čokoladnih izdelkov in ostalih hišnih dobrot, sprejem individualnih gostov in predhodno naročenih večjih skupin ter skrb za spletno trgovino.

Zaposlitev traja eno leto, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, za prijavo pa je potrebna urejenost, zanesljivost in komunikativnost, prav tako je obvezno znanje vsaj enega tujega jezika.

Posamezniki lahko prijavo pošljejo na [email protected].

Slaščičar

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče slaščičarja za pripravljanje in razdeljevanje sladic in napitkov, pripravo in peko dietnih slaščic, razdeljevanje hrane na traku, pripravljanje drugih jedi, zagotavljanje čistoče in varnosti svojega delovnega okolja ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja živilske tehnologije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Lekarniški strežnik - Čistilec

Pomurske lekarne Murska Sobota iščejo lekarniškega strežnika oziroma čistilca.

Lekarniški strežnik čisti in vzdržuje lekarniške prostore, pohištvo, lekarniški pribor, enostavne lekarniške priprave, pospravlja lekarniško embalažo, shranjuje in oddaja povratno dostavno embalažo, pere in vzdržuje delovne obleke in druge tekstilne predmete ter podobno.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Šivilec preprog

Podjetje G + S išče v Murski Soboti šivilca preprog.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (1)

Mira Štraus (ni preverjeno)

Kdo bo vzel delo slaščičarja, če bo poleg priprave slaščic opravljal še kup drugih opravil. Da za seboj počisti, je logično, da pa pripravlja še vse druge jedi, pa ne.

Starejše novice