Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Konservator - Arheolog

Javni zavod Republike Slovenije za varstvo kulturne dediščine išče v Mariboru konservatorja arheologa.

Delovne naloge vključujejo izvajanje konservatorskih del s področja arheologije, delo s strankami, zbiranje, urejanje in posredovanje podatkov in e-vsebin o dediščini za potrebe registra dediščine in drugih podatkovnih zbirk, sodelovanje v delovnih skupinah in strokovnih komisijah ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter enoletne delovne izkušnje.

Kineziolog

Družba Victus oziroma Bodifit išče v Mariboru kineziologa.

Bodifit zaradi širitve delovnega področja v svoj kolektiv vabi diplomiranega kineziologa.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja športa, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Finančnik

Ministrstvo za notranje zadeve oziroma Policijska uprava Maribor išče v oddelku za finančne zadeve finančnika pripravnika.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Knjižničar

Osnovna šola Malečnik išče knjižničarja.

Delovne naloge vključujejo vodenje vpisnih postopkov in sodelovanje pri načrtovanju ter izvedbi vpisa, individualno in skupinsko obravnavo učencev v skladu s pravili stroke, reševanje socialne problematike, svetovanje in pomoč učiteljem pri delu z učenci, skrb za knjižno gradivo, mediateko in drugo neknjižno gradivo ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževanja učiteljev s predmetno specializacijo, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Vrtnar 

Družba za urejanje okolja Moga išče v Mariboru vrtnarja ter prodajalca.

Delovne naloge vključujejo prodajo trgovskega blaga, kot so sadike dreves, grmovnic in drugih rastlin, prodajo cvetličarske opreme, blagajniško poslovanje, pripravo ter prevzem blaga ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja hortikulture, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kozmetičarka

Podjetje Pro Konekt išče na Ptuju kozmetika oziroma kozmetičarko, in sicer za opravljanje manikure, pedikure, nege kože na obrazu in telesu, depilacijo ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja frizerke ali drugih lepotilnih storitev, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Čistilka

Osnovna šola Videm išče čistilko za dnevno ter generalno čiščenje notranjih prostorov in okolice šole.

Za prijavo je potrebna nepopolna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Sodelavec na centru ponovne rabe

Javne službe Ptuj iščejo sodelavca na centru ponovne rabe.

Delovne naloge vključujejo oblikovanje reklam, letakov, brošur in drugega promocijskega gradiva, aktivnosti v zvezi s samo predelavo oziroma obdelavo zavrženih odpadnih izdelkov za nadaljnjo rabo z namenom obnove ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Producent

Društvo za glasbeno umetnost Arsana išče na Ptuju producenta.

Delovne naloge vključujejo dogovore z izvajalci koncertov ter nastopajočimi, usklajevanje s tonskimi mojstri, usklajevanje nočitev za izvajalce ter podobno.

Za prijavo je potreba srednja strokovna ali splošna izobrazba, dobro znanje angleškega ter nemškega jezika, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Avtomehanik

Podjetje za avtokleparstvo Zalas išče avtomehanika v Murski Soboti za servisiranje in popravljanje avtomobilov.

Za prijavo je potrebna le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Čistilka v glasbeni šoli

Zavod svetega Cirila in Metoda za socialno varstveno, zdravstveno in vzgojno izobraževalno dejavnost Beltinci išče čistilko v glasbeni šoli.

Čistilka dnevno čisti in pospravlja poslovne prostore šole, čisti neposredno okolico zavoda, čisti steklene in druge površine ter pohištvo in drugo opremo šole ter skrbi za snažnost zaves, čisti in razkužuje sanitarije ter jih oskrbuje z milom, toaletnim papirjem, brisačami, prezračuje prostore ter podobno.

Za prijavo je potrebna le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Farmacevt

Pomurske lekarne Murska Sobota iščejo farmacevta.

Delovne naloge vključujejo pripravo in izdajo zdravil na recept, izdajo medicinskih pripomočkov na naročilnico, nadzor pravilnosti predpisovanja zdravil in preverjanje interakcij ter stranskih učinkov in podobne naloge.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja farmacije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Svetovalec - pripravnik

Občina Kuzma išče svetovalca pripravnika za pomoč pri opravljanju nalog v okviru upravljanja občinske uprave, izvajanje individualnega programa pripravnika in podobe naloge.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Srednja medicinska sestra

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče srednjo medicinsko sestro v negovalni enoti v bolnišnični dejavnosti, in sicer za izvajanje zdravstvene nege bolnikov po procesni metodi dela ter za spremljanje ter pomoč bolnikom na pljučnem oddelku.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstvene nege, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (1)

Default (ni preverjeno)

Prasici samo po vezah se noter spravljajo, za tiste brez vez ni prostora

Starejše novice