Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Grafični oblikovalec

Agencija Novelus išče grafičnega oblikovalca za oblikovanje korporativnih, prodajno-promocijskih, internih artiklov ter embalaže. 

Delovne naloge vključujejo tudi skrb za celostno vizualno podobo blagovne znamke, sodelovanje pri snovanju tržno-komunikacijskih zgodb, urejanje spletnih strani, pripravo materialov za spet in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja marketinga ali oglaševanja ter petletne delovne izkušnje.

Psiholog

Univerzitetni klinični center Maribor išče psihologa pripravnika za usposabljanje in kasnejše samostojno delo.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Svetovalec v sektorju za gospodarstvo

Mestna občina Maribor išče svetovalca v sektorju za gospodarstvo v uradu za gospodarske dejavnosti.

Delovne naloge vključujejo pomoč pri pripravi razpisov in drugih zahtevnejših gradiv, zbiranje, urejanje in pripravo podatkov za oblikovanje zahtevnejših gradiv, samostojno oblikovanje manj zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov in opravljanje drugih upravnih nalog podobne zahtevnosti.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter sedemmesečne delovne izkušnje.

Delo v muzeju

Pokrajinski muzej Maribor išče strokovnega sodelavca.

Delovne naloge vključujejo pomoč pri postavitvi razstav, izvedbo razstavne in stavbne opreme, aktivno sodelovanje pri postavitvah in podiranju razstav, nabavo potrošnega materiala in sredstev za delo, skrb za vzdrževanje stavbe, opreme in naprav ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Natakar

Restavracija v središču Maribora Mr. Falafel išče osebje za strežbo oziroma natakarja.

Interesenti se lahko na delo prijavijo preko telefonske številke 070 258 847.

Delo v foto studiu

Na Ptuju iščejo pomoč pri delu v foto studiu.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane. Je pa potrebno za delovno mesto imeti osnove fotografiranja ter obvladati delo s programom Adobe Photoshop.

Monter stavbnega pohištva

Podjetje Žist stavbno pohištvo išče na Ptuju monterja stavbnega pohištva oziroma za montažo oken in vrat na posameznih objektih.

Za prijavo na delo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja lesne industrije ter enoletne delovne izkušnje.

Hišnik

Vrtec Ptuj išče hišnika. Delovne naloge vključujejo skrb za poslovne zgradbe in inventar zavoda, pregledovanje vodovodne, ogrevalne in električne napeljave, pregledovanje in vzdrževanje igral na igriščih enot zavoda, skrb za protipožarno varnost poslovnih prostorov, skrb za prevoz hrane ter perila med enotami zavoda ter podobno.

Za delovno mesto je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Telefonist in receptor

Dom upokojencev Ptuj išče telefonista ter receptorja za sprejemanje, usmerjanje in informiranje obiskovalcev ter strank, za sprejemanje, usmerjanje in informiranje stanovalcev, za posredovanje telefonskih klicev, upravljanje s telefonsko centralo in podobno.

Za delovno mesto je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Čistilka

Okrožno sodišče v Murski Soboti išče čistilko.

Delovne naloge vključujejo čiščenje prostorov, notranje opreme in delovnih sredstev, čiščenje in urejanje sedeža sodišča in okolice, pospravljanje poslovnih prostorov sodišča, skrb za varno uporabo delovnih pripomočkov in podobno.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Maser

Podjetje Počitek - užitek išče v Murski Soboti maserja za izvajanje tradicionalne tajske in drugih masaž.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Cvetličar

Cvetje C&T išče v Murski Soboti cvetličarja ter aranžerja. Delovne naloge vključujejo izdelovanje šopkov za različne priložnosti, aranžiranje daril, izdelovanje aranžmajev ob posebnih priložnostih in podobno.

Za delo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja hortikulture, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj slovenščine

Gimnazija Murska Sobota išče učitelja slovenščine za poučevanje v razredu.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja književnosti in jezikoslovja ter petletne delovne izkušnje.

Informatik

Podjetje Medicop išče v Murski Soboti informatika.

Delovne naloge vključujejo namestitev, nastavitev in vzdrževanje programske opreme, namestitev, nastavitev in vzdrževanje strojne opreme, osnovno vzdrževanje mrežne infrastrukture, podporo in svetovanje uporabnikom na področju informacijske tehnologije, odpravljanje napak in podobno.

Za delovno mesto je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja informacijske in komunikacijske tehnologije ter enoletne delovne izkušnje.

Starejše novice