Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Voznik reševalec

Podjetje za neurgentne prevoze Rešilko išče v Mariboru voznika reševalca.

Delovne naloge obsegajo izvajanje nenujnih prevozov oseb z reševalnim ali osebnim vozilom.

Za delo je potrebna srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja zdravstva ter enoletne delovne izkušnje.

Učitelj športne vzgoje

Srednja šola za oblikovanje Maribor išče učitelja za poučevanje športne vzgoje.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja športa ter dvoletne delovne izkušnje.

Referent

Pogrebno podjetje Maribor išče referenta.

Delovne naloge vključujejo opravljanje administrativnih nalog, delo s svojci umrlih, svetovanje in sprejemanje naročil za organizacijo pogreba, prodajo pogrebne opreme, organiziranje prevozov in storitev ter koordinacijo z voznikom, evidentiranje nabave, izdajo in spremljanje zalog materiala ter podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Delavec v akvariju-terariju

Javno podjetje Snaga išče komunalnega delovodjo za delo v akvariju-terariju.

Delovne naloge vključujejo vodenje, načrtovanje, usmerjanje in usklajevanje delovanja akvarija-terarija, sestavljanje vseh vrst planov za dejavnost akvarija-terarija, izdelavo analiz in poročil s področja dela, vodenje strokovnih ekskurzij, razvijanje in posodabljanje dejavnosti akvarija-terarija in podobno.

Za delo je potrebna srednja splošna oziroma strokovna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Analitik v laboratorijski medicini

Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca išče analitika v laboratorijski medicini v službi za laboratorijsko diagnostiko.

Delovne naloge vključujejo pripravo delovnih prostorov in laboratorijskega materiala za delo in sprejem pacientov, svetovanje pacientom glede pravilnega odvzema biološkega materiala, odvzem venske in kapilarne krvi in drugega biološkega materiala, samostojno izvajanje zahtevnejših analiz in preiskav ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja laboratorijske biomedicine, farmacije ali medicine, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Klinični psiholog specialist

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče kliničnega psihologa specialista.

Delovne naloge vključujejo psihološke preglede otrok ter spremljanje njihovega razvoja v okviru razvojne ambulante s centrom za zgodnjo obravnavo.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Arhitekt

Podjetje Žiher išče v Gorišnici arhitekta.

Arhitekt izdeluje idejne načrte za montažne hiše, po navodilih kupcev spreminja in korigira obstoječe načrte za montažne hiše, razvija nove linije tipskih montažnih hiš, prodaja montažne hiše, pridobiva gradbena dovoljenja ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja arhitekture, znanje ARCHICAD programa, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Šivilja

Podjetje Memaja išče na Ptuju šiviljo z izkušnjami, za šivanje različnih tekstilnih izdelkov.

Za prijavo ni potrebne posebne izobrazbe, so pa potrebne petletne delovne izkušnje.

Kuharski pomočnik

Osnovna šola Ljudski vrt išče na Ptuju kuharskega pomočnika.

Kuharski pomočnik pomaga pri pripravi, delitvi in izdaji dnevnih obrokov, pomaga pri sprejemanju in shranjevanju živil, pomiva posodo, dnevno pomaga pri pripravi živil in skrbi za pravočasno delitev obrokov in njihov prevoz ter podobno.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Monter otroških igral

Podjetje za otroška igrala Vojcles išče monterja otroških igral za izdelavo ter montažo otroških igral in urbane opreme za javne površine.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj v šoli vožnje

Avtobusni promet Murska Sobota išče učitelja vožnje za B kategorijo.

Delovne naloge vključujejo poučevanje kandidatov v šoli vožnje za voznike motornih vozil B kategorije, poučevanje cestnoprometnih predpisov, poučevanje spretnosti vožnje in varnosti na cesti, prikazovanje in razlago rokovanja in strojnega delovanja motornega vozila ter podobne naloge.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna ali strokovna izobrazba, enoletne delovne izkušnje in veljavno dovoljenje za učitelja vožnje za B kategorijo.

Kozmetičarka

Medicinsko-estetski salon Revive išče kozmetičarko za izvajanje pedikersko-kozmetičnih storitev.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja frizerske ali drugih lepotilnih storitev ter dvoletne delovne izkušnje.

Farmacevtski tehnik

Pomurske lekarne Murska Sobota iščejo farmacevtskega tehnika pripravnika.

Delovne naloge vključujejo izdajo zdravil, ki se smejo izdajati brez recepta in dajanje navodil o uporabi teh, izdajanje ostalega blaga, prevzemanje in defektiranje zdravil in ostalega lekarniškega blaga, sodelovanje pri izdelavi magistralnih pripravkov ter podobne naloge.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja farmacije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Vzgojitelj predšolskih otrok

Vrtci občine Moravske Toplice iščejo vzgojitelja predšolskih otrok za vzgojo in varstvo otrok.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja izobraževanja vzgojiteljev predšolskih otrok, znanje madžarskega jezika, opravljen strokovni izpit in šestmesečne delovne izkušnje.

Komentarji (1)

stane pofukanc (ni preverjeno)

Bi nategnil kakšno komunajzerko

Starejše novice