FOTO: Janez Leskovar
Saša Arsenovič je po neuradnih, a zanesljivih informacijah Mariborinfo kandidat za mariborskega župana. Arsenovič za Mariborinfo: »Ne morem komentirati, vse ob svojem času.«

Po informacijah, ki smo jih iz neuradnega, a zanesljivega vira pridobili v uredništvu Mariborinfo, je v igri za kandidaturo na lokalnih volitvah za župana Maribora Saša Arsenovič.

Mariborski podjetnik in gostinec se bo, kot kaže, vendarle podal v županski boj. Po naših zanesljivih informacijah bo nastopil kot kandidat na listi Cerarjeve SMC, ki kandidata za županske volitve v Mariboru še ni predstavila. Da bi preverili informacijo, smo se obrnili na Arsenoviča samega.

»Ne morem potrditi,« je izstrelil Arsenovič in nato na vprašanje, ali to pomeni, da ne bo kandidiral, dodal: »Ne morem komentirati. Vsaj v tem trenutku še ne. Vse ob svojem času,« je dejal in tako bržkone razblinil vse dvome, da bo Maribor v kratkem dobil novega, že trinajstega kandidata za župana.

Po mariborskih ulicah se sicer že dolgo šušlja, da bi se lahko nekdanji profesionalni igralec tenisa, ki je v zadnjih letih poznan predvsem po lastništvu Rožmarina ter Gostilne in Hotela Maribor, podal v boj za županski stolček. Že aprila 2017 je bil za Mariborinfo skrivnosten.

»Mika me v smislu tega, da rad ustvarjam. Žal gradnja tega objekta (o.p. Gostilne Maribor) ni bila tako poceni, kot je bila ta nepričakovana kampanja. Sam te želje nisem nikoli izrazil, nimam je, ampak počutim se mladega in mogoče pa ... Nekoč,« je takrat pustil v zraku napetost Arsenovič.

Z vprašanji, ali lahko to informacijo potrdijo, smo se obrnili tudi na Stranko modernega centra. »Informacije še ne moremo potrditi,« nam dejala vodja stikov z javnostjo Anuša Gaši. Arsenovičeva kandidatura v vrhu SMC do današnjega popoldneva po njenih besedah še ni bila potrjena, bi pa lahko kandidatura mariborskega podjetnika za župana kmalu postala tudi uradna.

Komentarji (7)

TT (ni preverjeno)

Ne verjamem, da je Arsenović tako neumen, da bi šel za hlapca SMC in ostali strankarski kamarili, če lahko sestavi svojo listo ljudi, ki jim zaupa?!

nepotrebni stroški (ni preverjeno)
goostt (ni preverjeno)

Edini realni kandidat za župana Maribora je g. Šiško in njegova zedinjena Slovenija !!

ZavedniMariborcan (ni preverjeno)

Nekaj je ustvaril, pokazat ima nekaj. Sposoben človek, v primerjavi z ostalimi kandidati je že nekaj naredil za Maribor.

Prejšnji župan je bil kmjet, zdajšnji je filozof, ta pa je poslovnež.

Zanimivo..

Miro Mak (ni preverjeno)

Uroš Blatnik je najbolje povedal, kakšen poslovež je Arsenovič in kako gleda na "navadne" ljudi. On namreč ni navaden...

Zanimivo branje priporočam.

https://www.pressreader.com/slovenia/vecer/20130328/282153583734834

In reply to by ZavedniMariborcan (ni preverjeno)

Mariborčan1970 (ni preverjeno)

Končno nekdo, ki je v življenju nekaj naredil!!! Še 4 leta Kanglerja ali Fištravca mesto ne bi preživelo. Upam da bo sestavil dobro ekipo in končno mesto potegnil iz dreka.

Bertalanić (ni preverjeno)

Magdaleno Tovornik za ŽUPANJO...!!!

Starejše novice