Slika je simbolična.
Na televizijske zaslone se 19. januarja vrača zelo popularna serija, ki je med svojim predvajanjem postregla kar z 200 epizodami. Gre za serijo Oh, ta sedemdeseta, katere nadaljevanje so poimenovali kar Oh, ta devetdeseta.

Serija That 90' Show, ki bi bila po vzoru That 70's Show lahko prevedena v Oh, ta devetdeseta, bo Netflixovo premiero doživela 19. januarja. Kultna komedija o skupini najstnikov iz 70. let bo dobila nadaljevanje, v kateri bosta Debra Jo Rupp in Kurtwood Smith znova nastopila kot Kitty in Red Forman.

Foxova situacijska komedija Oh, ta sedemdeseta ima 8 sezon, za katere so med letoma 1998 in 2005 posneli 200 epizod. Serija obravnava družbena vprašanja 70. let, kot so spolna revolucija, uživanje psihoaktivnih substanc, medgeneracijski spori, recesija Združenih držav Amerike in nezaupanje v takratno ameriško vlado.

Spremlja življenje Erica Formana, ki z dobrodušno, a nekoliko našpičeno mamo Kitty, konservativnim očetom Redom in vedno zaljubljeno sestro Laurie živi v predmestju Wisconsin.

Tekom serije postane član družine tudi Ericov prijatelj Steven, ki se vseli v njihovo klet, ko njegova mama nepričakovano odide iz mesta. Ericu in Stevenu se v kleti pogosto pridružijo še Donna, Jackie, Kelso in Fez.

Oh, ta devetdeseta tudi s člani originalne zasedbe

Netflixova serija Oh, ta devetdeseta, ki v isti kleti prikazuje novo generacijo najstnikov, bo po poročanju revije Rolling Stone ponudila drugačno modo, a bodo norčije ostale podobne.

Glavna vloga bo pripadla Ericovi in Donnini hčerki Lei Forman, ki med počitnicami obišče stare starše. Red in Kitty sta po večletnih skrbeh za sina in njegove prijatelje v kleti, vse odkar so se prijatelji razšli, skrbela za svojo vnukinjo Leio in pod okrilje vzela tudi Kelsovega in Jackijinega sina Jayja.

Leia, Gwen, Nate, Nikki, Ozzie in Jay so novi Donna, Jackie, Kelso, Fez, Eric in Steven. Kitty in Reda Formana bosta tudi v sodobni seriji upodobila originalna igralca Debra Jo Rupp in Kurtwood Smith, kot gostujoči igralci pa se bodo nastopili tudi člani originalne zasedbe, danes svetovno znani igralci Mila Kunis, Asthon Kutcher, Laura Prepon, Wilmer Valderrama in Topher Grace.

Prvotna serija je bila v času svojega predvajanja nominirana za številne nagrade, vključno s 16 nagradami emmy. Edino tovrstno nagrado so prejeli leta 1999, ko je Melina Root zmagala v kategoriji za izjemno kostumografijo z epizodo The Disco episode.

Komentarji (1)

Kuj en (ni preverjeno)

Jebo vam pas mater s sliko Prijateljev.

Starejše novice