Mariborski reper Emkej je izdal novo pesem Ulice, za katero navdih so dogodki, ki se dogajajo prav tam - na ulicah.

Mariborski reper Emkej je predstavil nov izdelek, single z naslovom Ulice iz prihajajočega albuma Probaj razumet. Emkej se je tudi tokrat povezal s pevko Anino Trobec iz skupine Generator, ki bo nastopila tudi v novi sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas. Za podlago je poskrbel nadarjeni Emiljo A.C.

Tako je nastal komad Ulice, ki so ga navdihnili dogodki, ki se dogajajo prav tam - na ulicah. Za mnoge so to zgodbe, pred katerimi si zatiskamo oči, a Emkej je tudi tokrat glas ljudstva zlil v pesem, za katero lahko rečemo, da prihaja iz ulice za ulico.

Videospot je nastal v sodelovanju z Domnom Ožbotom in Ajdo Perme, s katerima je že pred leti sodeloval pri snemanju videospota Simpa. Zgodba se dogaja na ulicah, ne manjka pa niti znanih »uličarjev« in dogodkov, katerih podobnost z resničnostjo je naključna. Snemanje je potekalo že v začetku poletja, ekipa pa ga je dokončala ravno pred začetkom šole. Prvi odzivi na videospot so nad pričakovanji, single pa bo uvrščen tudi na nov albumu Emkeja, ki bo izšel v jesenskih mesecih.

»Živeli ljudje in živela revolucija!« sporoča Emkej.

Preberite še

Starejše novice