Vir: Facebook profil David Klobasa
Po mnenju številnih najlepši slovenski župan je prve dni novega leta preboleval okužbo z omikronom. A zdaj se že potepa po tujini.

Še nekaj dni nazaj v karanteni, danes pa že v večnem mestu. Ja, nekdanji estradnik in po mnenju številnih eden najlepših slovenskih županov je skočil čez mejo in si privoščil nekaj dni oddiha. Vse poti pač vodijo v Rim.

»Prišel. Videl. In posnel to fotografijo,« je v simpatični objavi na družbenem omrežju zapisal David Klobasa, župan občine Sveta Trojica, in razkril, da je za pobegnil v večno mesto Rim. 

Tisti, ki ga spremljate na družbenem omrežju Instagram, ste zagotovo opazili, da se je mladi župan sprehodil po metropoli, obiskal je Kolosej, Panteon, vodnjak Trevi in znamenite Španske stopnice ter si privoščil tudi nekaj sladkega.

Spomnimo. Županski Casanova, ki ga pogosto obkrožajo brhka dekleta, je v začetku januarja sporočil, da se je kljub trikratnemu cepljenju okužil z različico omikron.

»Po dveh letih epidemije, trikratnem cepljenju in na stotine testov sem v svojo zbirko dodal tudi omikron. Na preventivnem samotestiranju pred vrnitvijo v službo sem bil pozitiven,« je takrat zapisal.

Komentarji (4)

Rola (ni preverjeno)

Pa ne se zajebavat z naslovom. Ta z obrazom poraščenega polmeseca bi naj bil lep? Groza od novinarja pa še klobasa se piše!

Neviden (ni preverjeno)

Valda,le kaj bi delal gremo na račun prebivalcev.Poznam jaz take patrone,tudi njega poznajo

Rival (ni preverjeno)

Hinavski nasmeh je njegove domorodce zmedel na volitvah.

Alenkinabratovscina (ni preverjeno)

A klobaso ima tudi lepo (?), to ste pozabili omeniti.

Starejše novice