Slika je simbolična.
Zadnjih nekaj let portal Zadovoljna.si v mesecu decembru izbira najbolj seksi znanega Slovenca zadnjega leta. Za naziv se je potegovalo desetih moških, a komu se je uspelo zavihteti na prvo mesto in si prislužiti laskavi naziv?

Prejšnje leto si je naziv najbolj seksi znanega Slovenca leta prislužil Mariborčan Domen Kumer, ki je pri tem premagal drugouvrščenega Bojana Cvjetićanina, pevca skupine Joker Out, ter radijskega voditelja in vplivneža Alena Podlesnika.

A kdo si je naziv prislužil letos?

Na seznam desetih najbolj vročih Slovencev so se uvrstili Bruno Šulman, zmagovalec šova MasterChef Slovenija 2021, Mariborčan Filip Flisar, slovenski nogometaš Jan Oblak, priljubljeni glasbenik Dejan Vunjak, pa njegova glasbena kolega Marko Vozelj in Miki Vlahovič, priljubljeni igralec Robert Korošec, pevec David Amaro in tekmovalca Kmetije Ambrož Vahen Kralj in Gino Tadej Podgornik.

Vendar samo en je lahko najbolj seksi Slovenec leta ... In to je postal prav Ambrož Vahen Kralj, ki si je na glasovanju prislužil 29 odstotkov vseh glasov.

Ambrož zmage ni pričakoval

»Moram priznati, da niti si nisem mislil, da bom med tem izborom, kaj šele, da bom dobil toliko glasov. Res nisem pričakoval takšnega odziva in sem res pozitivno šokiran. Občutki po zmagi so pač nekaj posebnega, saj sem očitno kar priljubljen med ljudmi,« je ob prejemu laskavega naziva za portal Zadovoljna.si povedal Ambrož.

Drugo mesto je zasedel Gino, ki so mu namenili 21 odstotkov glasov, tretje pa Miki Vlahovič z 20 odstotki glasov.

Ambrož se je tako pridružil svojim predhodnikom, Denisu Avdiću, Franku Bajcu, Janiju Jugovicu, Luki Basiju in Domnu Kumru, ki je slavil lani.

Komentarji (2)

Neko (ni preverjeno)

To so novi standard, najbolj pomemben je videz, ne vsebina.

Alenkinabratovscina (ni preverjeno)

Kaj se špana, enak kot vsak tretji na MB ulici.

Starejše novice