Kmalu bo športna dvorana Univerzitetnega športnega centra Leona Štuklja ponovno postala prizorišče že četrte Ftrgatve. Klub mariborskih študentov bo v petek, 8. novembra, ob 21. uri, poskrbel za nepozaben glasbeni večer.

Ftrgatev je praznik vseh tistih »ftrganih«, ki si upajo stopiti iz svoje cone udobja in prestopiti meje neznanega, pravijo organizatorji.

8. novembra, na praznik »ta ftrganih«, se bodo zbrali vsi študenti, mladi in mladi po srcu ter za en dan pobegnili od skrbi in ovir vsakdanjega življenja. Pa Ftrgatev tudi letos ne bo razočarala z večernim programom?

Tudi to leto bo pester glasbeni program navdušil vse obiskovalce mlajših in starejših generacij. Letošnji oder bo ponovno gostil enega in edinega gospoda s črno kitaro Vlada Kreslina. Znova bomo plesali na etnične, pop rock, hip hop, reggea ritme srbske zasedbe S.A.R.S in za vrhunec večera bo poskrbela priljubljena slovenska rock skupina Mi2.

Vstopnice že na voljo

To leto organizatorji ponujajo novo možnost nakupa vstopnic, ki je hitra, inovativna in ugodna. Skupaj z mBills so pripravili prav posebne cene, pri katerih boste prihranili kar pet evrov.

mBills bo namreč vsem posameznikom, ki bodo nakup karte opravili s telefonom preko aplikacije mBills, na dan dogodka vrnil del kupnine vstopnice v višini pet evrov. mBills bo na Ftrgatvi omogočil tudi digitalizirano plačevanje, kar pomeni, da bo nakup pijače in hrane še bolj enostaven, hiter in predvsem varen.

To leto si lahko vstopnico zagotovite z mBills denarnico, ki jo prenesete na telefon, s spletnim nakupom na eventim.si ali na vseh Petrolovih prodajnih mestih.

Nakup članskih vstopnic, ki stanejo šest evrov, je možen samo preko aplikacije mBills.

Postopek nakupa karte za člane Kluba mariborskih študentov:

- na svoj mobilni telefon prenesite brezplačno aplikacijo mBills;
- na mBills naložite dobroimetje (na Petrolovih servisih ali v HopIn);
- v Pisarni in skenirajte člansko QR kodo;
- kupite vstopnico in mBills vam na dan dogodka povrne pet evrov, ki jih lahko porabite na dogodku ali kjerkoli kasneje.

Cena rednih vstopnic znaša deset evrov, vendar je število vstopnic omejeno. Tudi za te karte bo povrnjena kupnina v višini pet evrov, v kolikor karto kupite preko mBills aplikacije. 

QR koda za popust bo objavljena na vseh naših social kanalih, letakih ostalih tiskovinah. Članske vstopnice bodo na voljo samo do 25. oktobra 2019.

Komentarji (1)

Mackenzie_Grimwade1

Z delom od doma zaslužim 133 na uro. Hkrati sem bil zelo presenečen, ker mi je sosed svetoval, naj se preusmerim na povprečno 120, vendar vidim, kako zdaj deluje. Doživljam množično svobodo zdaj, ko sem moj nejavni šef.

To počnem ......... w­w­w­.­C­a­s­h­F­l­o­w­7­7­.­C­o­m

Starejše novice