Foto: POP TV
Kmetija, najbolj gledani resničnostni šov pri nas, gledalcem dnevno postreže z novimi presenečenji in skrivnostmi. Po enem tednu šova so se na posestvo vselili novi štirje člani, ena izmed njih je tudi vsem dobro znana Mariborčanka.

Letošnja Kmetija se še ni dodobra začela, pa je že postregla s številnimi preobrati. Prvi dan se je na posestvo vselilo osem tekmovalcev, naslednji dan drugih osem, še pred areno, v kateri se tekmovalci spopadejo za obstoj na kmetiji, pa sta šov že zapustila kar dva člana družine.

V zadnji epizodi priljubljene oddaje pa se so veliki družini pridružili še štirje novi člani, ki so postali pravnomočni tekmovalci in se bodo vsaj za zdaj potegovali za glavno nagrado.

Producenti Kmetije so jih sprva drugim tekmovalcem predstavili kot goste, ki so na posest prišli le za nekaj dni, kar pa niso vedeli, je to, da so prav ti gosti imeli skrivno nalogo, in sicer odpreti skrivno škatlo, ki se skriva nekje na kmetiji, ter ugotoviti štiri neznane številke, ki varujejo to škatlo.

S številnimi namigi je gostom uspelo odpreti škatlo in si s tem priboriti pot na samo kmetijo in se s tem potegovati za končno nagrado.

Na posest so se tako v petek vselili novi štirje člani, dve dekleti in dva fanta.

Gre za 31-letnega Tadeja Kolarja iz Ljubljane, 20-letnega Koprčana Mattia Rutarja in dve poznani punci, ki smo ju spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški. To sta 19-letna Polona Kranjc in Mariborčanka Nina Radi.

Nina Radi

Nina se je širni Sloveniji že predstavila v šovu Sanjski moški. Veseli se nove izkušnje, z veseljem poprime za vsako delo in že od mladih nog rada pomaga, kjer le lahko. Na Kmetijo prihaja samska, a ni nujno, da se bo samska tudi vrnila. »

Nikoli ne veš, kje se lahko zgodi ljubezen,« je povedala Nina v intervjuju pred vstopom v šov.

Foto: Ana Gregorič, POP TV

Polona Kranjc

Polona je v preteklosti že nastopila v resničnostnem šovu Sanjski moški. Vešča je nekaterih kmečkih opravil, a se bolj kot dela na kmetiji veseli same izkušnje. Že nekaj let je vegetarijanka, večjih živali, recimo konjev, pa se boji.

V šov vstopa samska, pripravljena na nova poznanstva, a na intimnost pred kamero ni pripravljena.

Foto: Ana Gregorič, POP TV

Tadej 'JETSKI' Kolar

Tadej je vezan in pravi, da partnerica njegove odločitve, da odide v šov, ni bila najbolj vesela, a ga podpira. V ljubezen pred kamero ne verjame.

Pravi, da ne zna opravljati nobenega kmečkega opravila, in boji se, da ga člani družine ne bodo sprejeli, da ga bodo razjezili s pametovanjem ali zahrbtnostjo. Najbolj bo pogrešal Instagram, lepa oblačila, nakupovanje in slikanje.

Foto: Ana Gregorič, POP TV

Mattia Rutar

Mattia je vešč kmečkih opravil, le krave ne zna molsti. Veseli se, da se bo imel priložnost naučiti tudi tega. O svojem ljubezenskem življenju pravi, da 'je zakomplicirano'.

Je iznajdljiv in se bo prilagajal situacijam – vse, da bi prišel do zmage. Tudi do golote pred kamero nima predsodkov, a je pri izbiri partnerice menda precej izbirčen.

Foto: Ana Gregorič, POP TV

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice